Trailløb VissenBJERG 7. april 2019

Så rykker vi Team Fit4Run´s legendariske trailløb til Vissenbjerg, hvor du vil blive udfordret af bakkerne og få de smukkeste udsigter over Højfyn.
I lighed med vores tidligere løb, kan du vælge mellem 6 og 12 km, hvor der løbes hhv 2 eller 4 omgange på 3 km.
Det er også muligt at stille op som stafet på 12 km.
Nærmere info og tilmelding her på siden under fanen Trailløb VissenBJERG – start din træning NU og glæd dig.

Vi lover at sørge for en fed og afvekslende rute – og selvfølgelig den god stemning.

EM OCR, Esbjerg d. 29.6.2018

I februar kvalificerede Malene sig til EM i OCR, der skulle afvikles på hjemmebane i Esbjerg. Så hun skulle gik i skarp træning og skulle selvfølgelig med til “festen”.
Uden helt at vide hvad hun meldte sig til, skrev Malene sig på til standard ruten på 15 km. Hvad hun ikke vidste var, at den bestod af hele 48 forhindringer…….!!!
Anni var med undervejs og var en uvurderlig støtte. Hun har lagt lydspor til det 7 min laaange selvhøjtidelige indslag/video med Malene.
De mange forhindringer blev forceret i fin stil. Der blev kæmpet med blodige hænder, og Malene vr længe med i kampen.
Efter 5 timer og 17 min krydsede hun målstregen, så videoen er kun et lille og fint udpluk af strabadserne i lørdags, og viser hvad OCR sporten er for en fisk.
Video fra EM OCR

EM XTERRA duathlon, Rebild d. 22.4.2018

“Stairways to heaven” – hård løberute.

EM i XTERRA duathlon og campinglivets glæder i Rebild er en rigtig god kombi.
Sammen med tri-venner og familie satte Tina og jeg kursen mod Safaricamping, hvor vi blev indlogeret i en super minimalistisk hytte uden ret meget andet end madrasser. Heldigvis viste vejret sig fra sin skønneste side, og vi behøvede ikke klemme os sammen indendørs.
Lørdag morgen stod på rutetest. Tina skulle dog lige have fikset et utæt baghjul, der havde tabt pusten under den lange køretur til Nordjylland.
Vi lagde ud med MTB, hvor ruten viste sig at være hurtig og uden svære passager. Ruten på 15 km skulle gennemkøres 2 gange. Der var knastørt og godt greb overalt – så der skulle nok komme hurtige tider under søndagens konkurrence.
Så hoppede vi i løbeskoene, men valgte dog at spare benene og tog de mange trapper i gå-tempo. Det viste sig, at vi skulle op på de højeste bakketoppe, og skulle bestige Stairways to heaven – en mega lang trappe lige op i himlen. Hver omgang på 2,5 km havde ikke mindre end 138 hm. Så de 2 x 5 km km løb ville byde på næsten 600 hm. Fy for den……  Læs resten

Trailløb Stige Ø – igen en succes!

Klar til start på 12 km…..

Dette års Trailløb Stige Ø blev velsignet af skønt forårsvejr med høj sol og sommeragtige temperaturer.
Omkring 150 løbere var mødt op og var friske på masser af udfordringer. Ruten var 3 km og skulle gennemføres 2 eller 4 gange afhængig af valgte distance. Hver omgang bød på ca. 80 hm, mudderhuller og naturlige forhindringer – altså var man sikker på sved på panden.
Vi lægger vægt på at give deltagerne en løbeoplevelse af den slags, vi selv foretrækker. Det skal helst være i smukke og udfordrende omgivelser med så lidt asfalt som muligt. Man må gerne kunne mærke, at man skal arbejde for sagen. Læs resten

TRAILLØB STIGE Ø – SØNDAG d. 8. APRIL KL. 11.00

Traditionen tro afholder Team Fit4Run trailløb på Stige Ø, hvor vi laver en lækker bane i det udfordrende terræn. Der er flere distancer og mulighed for at lave en stafet, så alle kan være med.
Vi lover at lægge os i selen for at lave en sjov, svedig – og selvfølgelig hyggelig dag. 
Klik ind på fanen “Trailløb Stige Ø” og læs mere om løbet.

BREAKING NEWS!!!

Trailløb Stige Ø 2018
Søndag d. 8.4. kl. 11.00 går det løs!!

Det bliver et hyggeligt, svedigt og sjovt løb i det kuperede terræn. Du er garanteret høj puls og masser af gode udsigter på løberuten.

Trailløb Stige Ø d. 26.3.2017

Stige Ø indbyder til masser af motion. Det er simpelthen en fantastisk legeplads for folk med hang til bevægelse i det fri. Når man så tilsætter solskin og 15 grader på en dejlig forårsdag, ja så bliver det ikke bedre for løbeglade motionister.
Ca. 150 løbere i alle aldre fandt søndag d. 26. marts ud til Trailløb Stige Ø, som Team Fit4Run nu har arrangeret igennem flere år – en tilbagevendende tradition.
Vi kan selv lide at blive udfordret af et barsk terræn, så ved vores løb blev de deltagende løbere også kastet ud i et terrænløb af den hårde slags.
Man kunne løbe 6 eller 12 km, hvor en runde af 3 km skulle gennemføres 2 eller 4 gange.

Som noget nyt var der i år også mulighed for at være med på et stafethold og give løbeturen et mere socialt præg ved at dele omgangene imellem sig.
Hver omgang bød på en bestigning af de 4 højeste toppe på Stige Ø, så lunger og lårmuskler kom på overarbejde. Hvis man havde overskud til at nyde det, var der masser af skønne udsigter på denne flotte dag. Der var ikke mange lette kilometer, hvor man kunne slappe af. Undervejs skulle man nemlig også passere naturlige forhindringer som grøfter og skrænter, hvor man dog på den stejleste fik et reb til hjælp under opstigningen. Den populære crossfitbane i området var også inddraget i ruten.
I mål blev der pustet ud og dagens anstrengelser vendt og drejet. Der kunne tankes ny energi, og så var der ellers takket vores gavmilde sponsorer et sandt orgie af præmier til både podie og lodtrækning.
Hold øje med vores hjemmeside, hvis DU skal med til næste år.

Foto: Brian Flemming Jørgense og Jan Kortsen

På vores facebookside Multisporthold Team Fit4Run er der flere albums med masser af gode billeder fra Trailløb Stige Ø.

Nordisk eXtrem Marathon, Silkeborg d. 30.-31.5.2016

nxm2Anne-Mette havde Nordisk eXtrem Marathon debut i weekenden:
Mine gamle stænger har fået tæv af Søhøjlandets bakker (læs: bjerge), dynd, sump, moset, knædybt mudder, over-hoved-dybt vand, tæt skov og så lige masser af højdemeter…..
Et rimelig overskueligt trailløb på 21 km, blev med et trylleslag ændret til et 50 km find-selv vej løb med Malene Bredahl, da Tine Amstrup-Hansen var skadet. Jeg overvejede nu ikke stand-in jobbet så længe, for det kunne da kun blive en af de sjove udfordringer.
På trailløbet får man transporteret sit grej, så jeg have egentlig set frem til en luksus tur. Nu blev det i stedet en minimalistisk tur, hvor vi selv skulle slæbe alt grej, tøj, mad og lign. på hele turen. Rygsækken med sovepose, liggeunderlag, vindtæt sæt, ekstra trøje og sokker, mad, 1 liter væske og så 1. hjælp, kogegrej og telt til deling, endte på 5 kg efter en del grejnørderi!
På første etape brugte vi 27 km på at finde alle poster, der selvfølgelig var placeret, så vi blev max. udfordret af terrænet. Og skal hilse og sige, at der er pænt kuperet i Silkeborg skovene.
Læs resten

Trailløb Stige Ø d. 10.4.2016

stige1Endnu engang lagde bakkerne på Stige Ø jord til Team Fit4Runs legendariske trailløb.
Det kræver sin mand og kvinde at løbe i det kuperede terræn, men i år havde man mulighed for at forberede sig ekstra godt ved at deltage i en af vores fortræninger. Det var der en del der tog imod, og vi havde et par sjove og hårde træningsaftener forud for løbet. Et andet nyt tiltag var de nye distancer. I år kunne man vælge mellem 6 og 12 km, hvilket de fleste var glade for…..
Vi havde skruet en udfordrende og hård rute sammen, hvor vi brugte nogle af elementerne fra den nye crossfit bane same nogle af vores gamle klassikere. Bl.a den største bakke, som man kastes ud på lige efter start. Man fik også i år lov at bruge armkræfterne til at trække sig op over den stejleste bakke.
Omkring 150 løbere mødte frem på en dejlig forårsdag og fik sved på panden samt en go løbeoplevelse. Der var smil på læben og en munter stemning i målområdet.
Vores sponsorer bakkede op i stor stil, så vi igen kunne præsentere et overflødighedshorn af flotte præmier.
TV2Fyn var på pletten og lavede DETTE FINE INDSLAG
Der blev taget rigtig mange billeder fra dagens løb af Lise Myltoft, Jan Kortsen og brian Jørgensen. Se med og nyd dem under fanen Trailløb Stige Ø – foto fra løbet.

Trailman serien 1. afd, Geel Skov d. 8.11.2015

Oprindeligt var det Malene, der var tilmeldt Trailman serien på Sjælland, men p.g.a. en øjenoperation, så hun fremover kan undvære briller og kontaktlinser, overtog Anni billetten.
Det var med lidt betænksomhed. da jeg siden H.C. Andersen Marathon i oktober har døjet lidt med løberknæ. Derfor har orienteringsløb været at foretrække, da mit tempo der ikke er så højt der endnu.
Jeg testløb knæet torsdag med en 5 km tur i godt tempo. Det var ikke noget problem – ud over at det er lang tid siden, jeg sidst har løbet kort og hårdt. Men på med trailskoene og afsted til start på et 12 km trailløb med masser af dejlige højdemeter og lækre spor. Jeg havde Ingen knæproblemer, så jeg var bare glad for endelig igen at kunne løbe kontinuerligt. Nu skal der igen flere km i benene.