TRAILLØB STIGE Ø – SØNDAG d. 8. APRIL KL. 11.00

Traditionen tro afholder Team Fit4Run trailløb på Stige Ø, hvor vi laver en lækker bane i det udfordrende terræn. Der er flere distancer og mulighed for at lave en stafet, så alle kan være med.
Vi lover at lægge os i selen for at lave en sjov, svedig – og selvfølgelig hyggelig dag. 
Klik ind på fanen “Trailløb Stige Ø” og læs mere om løbet.

BREAKING NEWS!!!

Trailløb Stige Ø 2018
Søndag d. 8.4. kl. 11.00 går det løs!!

Det bliver et hyggeligt, svedigt og sjovt løb i det kuperede terræn. Du er garanteret høj puls og masser af gode udsigter på løberuten.

Trailløb Stige Ø d. 26.3.2017

Stige Ø indbyder til masser af motion. Det er simpelthen en fantastisk legeplads for folk med hang til bevægelse i det fri. Når man så tilsætter solskin og 15 grader på en dejlig forårsdag, ja så bliver det ikke bedre for løbeglade motionister.
Ca. 150 løbere i alle aldre fandt søndag d. 26. marts ud til Trailløb Stige Ø, som Team Fit4Run nu har arrangeret igennem flere år – en tilbagevendende tradition.
Vi kan selv lide at blive udfordret af et barsk terræn, så ved vores løb blev de deltagende løbere også kastet ud i et terrænløb af den hårde slags.
Man kunne løbe 6 eller 12 km, hvor en runde af 3 km skulle gennemføres 2 eller 4 gange.

Som noget nyt var der i år også mulighed for at være med på et stafethold og give løbeturen et mere socialt præg ved at dele omgangene imellem sig.
Hver omgang bød på en bestigning af de 4 højeste toppe på Stige Ø, så lunger og lårmuskler kom på overarbejde. Hvis man havde overskud til at nyde det, var der masser af skønne udsigter på denne flotte dag. Der var ikke mange lette kilometer, hvor man kunne slappe af. Undervejs skulle man nemlig også passere naturlige forhindringer som grøfter og skrænter, hvor man dog på den stejleste fik et reb til hjælp under opstigningen. Den populære crossfitbane i området var også inddraget i ruten.
I mål blev der pustet ud og dagens anstrengelser vendt og drejet. Der kunne tankes ny energi, og så var der ellers takket vores gavmilde sponsorer et sandt orgie af præmier til både podie og lodtrækning.
Hold øje med vores hjemmeside, hvis DU skal med til næste år.

Foto: Brian Flemming Jørgense og Jan Kortsen

På vores facebookside Multisporthold Team Fit4Run er der flere albums med masser af gode billeder fra Trailløb Stige Ø.

Nordisk eXtrem Marathon, Silkeborg d. 30.-31.5.2016

nxm2Anne-Mette havde Nordisk eXtrem Marathon debut i weekenden:
Mine gamle stænger har fået tæv af Søhøjlandets bakker (læs: bjerge), dynd, sump, moset, knædybt mudder, over-hoved-dybt vand, tæt skov og så lige masser af højdemeter…..
Et rimelig overskueligt trailløb på 21 km, blev med et trylleslag ændret til et 50 km find-selv vej løb med Malene Bredahl, da Tine Amstrup-Hansen var skadet. Jeg overvejede nu ikke stand-in jobbet så længe, for det kunne da kun blive en af de sjove udfordringer.
På trailløbet får man transporteret sit grej, så jeg have egentlig set frem til en luksus tur. Nu blev det i stedet en minimalistisk tur, hvor vi selv skulle slæbe alt grej, tøj, mad og lign. på hele turen. Rygsækken med sovepose, liggeunderlag, vindtæt sæt, ekstra trøje og sokker, mad, 1 liter væske og så 1. hjælp, kogegrej og telt til deling, endte på 5 kg efter en del grejnørderi!
På første etape brugte vi 27 km på at finde alle poster, der selvfølgelig var placeret, så vi blev max. udfordret af terrænet. Og skal hilse og sige, at der er pænt kuperet i Silkeborg skovene.
Læs resten

Trailløb Stige Ø d. 10.4.2016

stige1Endnu engang lagde bakkerne på Stige Ø jord til Team Fit4Runs legendariske trailløb.
Det kræver sin mand og kvinde at løbe i det kuperede terræn, men i år havde man mulighed for at forberede sig ekstra godt ved at deltage i en af vores fortræninger. Det var der en del der tog imod, og vi havde et par sjove og hårde træningsaftener forud for løbet. Et andet nyt tiltag var de nye distancer. I år kunne man vælge mellem 6 og 12 km, hvilket de fleste var glade for…..
Vi havde skruet en udfordrende og hård rute sammen, hvor vi brugte nogle af elementerne fra den nye crossfit bane same nogle af vores gamle klassikere. Bl.a den største bakke, som man kastes ud på lige efter start. Man fik også i år lov at bruge armkræfterne til at trække sig op over den stejleste bakke.
Omkring 150 løbere mødte frem på en dejlig forårsdag og fik sved på panden samt en go løbeoplevelse. Der var smil på læben og en munter stemning i målområdet.
Vores sponsorer bakkede op i stor stil, så vi igen kunne præsentere et overflødighedshorn af flotte præmier.
TV2Fyn var på pletten og lavede DETTE FINE INDSLAG
Der blev taget rigtig mange billeder fra dagens løb af Lise Myltoft, Jan Kortsen og brian Jørgensen. Se med og nyd dem under fanen Trailløb Stige Ø – foto fra løbet.

Trailman serien 1. afd, Geel Skov d. 8.11.2015

Oprindeligt var det Malene, der var tilmeldt Trailman serien på Sjælland, men p.g.a. en øjenoperation, så hun fremover kan undvære briller og kontaktlinser, overtog Anni billetten.
Det var med lidt betænksomhed. da jeg siden H.C. Andersen Marathon i oktober har døjet lidt med løberknæ. Derfor har orienteringsløb været at foretrække, da mit tempo der ikke er så højt der endnu.
Jeg testløb knæet torsdag med en 5 km tur i godt tempo. Det var ikke noget problem – ud over at det er lang tid siden, jeg sidst har løbet kort og hårdt. Men på med trailskoene og afsted til start på et 12 km trailløb med masser af dejlige højdemeter og lækre spor. Jeg havde Ingen knæproblemer, så jeg var bare glad for endelig igen at kunne løbe kontinuerligt. Nu skal der igen flere km i benene.

Påskeløbene, Mols d. 2.-4.4.2015

påskeo-løbAnnis første o-løbs tur skulle gøres med stil, så det blev til 3 dage i Mols Bjerge sammen med 1800 andre o-løbere fra hele Norden. Der skulle også køres lidt MTB på det sprøde spor i Ebeltoft.
Jeg er stort set helt grøn i orientering, selvom jeg har passeret de 40. Har dog vundet en konkurrence i orienteringsløb i Odense, hvor det viste sig, at konkurrenterne var en flok børn som gik mig til navlen. Siden da er det kun blevet til et par enkelte orienteringsløb.
Så spændingen var stor da jeg skulle løbe 1. etape. Jeg havde set, at alle gik rundt med en dims om armen, og så måtte jeg jo også eje sådan en. Fik den købt, sat på armen, løbsnummer og kompas fundet frem og så afsted mod starten. Lige som jeg skal til gå i startboksen, opdager jeg at min SI brik stadig ligger i tasken på stævnepladsen 1 km væk. Jeg får den hentet og kommer 5 min for sent til start. Rigtig skidt start at stå med puls 200 og så løbe sit næsten første o-løb på mellemsvær bane. Læs resten

Ruderkongeløbet, Rudeskov d. 29.3.2015

Anni på 21 km skovtur et sted i nærheden af København……
Søndag morgen, uret en time frem – det samme med løbeskoene, som passer til grusstier. Man har vel et par løbesko eller to at vælge imellem til alle slags terræner, når man løber på Team Fit4run.
Der var fælles start for alle, der skulle løbe 7,14 og 21 km. Sidst jeg løb over 20 km i november, fik jeg achillessene problemer i de efterfølgende 6 uger, så planen var et forsigtig udlæg, selvom jeg har løbet mange lange ture den sidste tid. Men når konkurrencen er i gang, glemmer man jo alt om kloge strategier. Så den fik fuld gas de første 7 km. Heldigvis var der ingen skader som undskyldning, og jeg kunne snuppe den ene bakke efter den anden i Rude skov. Trætheden som meldte sig efter ca. 14 km, og så var det jo skønt, at Emma og Malene var ude at heppe flere steder på ruten. Det gav lidt ekstra energi. Det sidste energiboost fik jeg med 500 m igen, hvor kunne jeg se en kvinde 100 m fremme. Jeg besluttede at mit mål var at hente hende, og se om jeg kunne nuppe hende i en spurt. Sidste stigning nåede jeg op og satte med de samme tempoet voldsomt i vejret. Jeg prøvede at styre vejrtrækningen bare lidt under overhalingen, og så krydse fingre for at hun ikke satte efter, for det var virkelig det sidste jeg havde i lunger og ben. Men det holdt til mål, og det gav mig en 3. plads.

Trailløb Stige Ø d. 22.3.2015

10957711_361941437325696_5863482939974556881_nPå en lækker forårsdag med sol og vind til kinderne fik 120 løbere fornøjelsen af at løbe Trailløb Stige Ø. Vi havde brugt lørdagen på at lave en lækker og afvekslende rute – som sædvanlig med masser af fantasi fra vores trofaste banebyggere Jan og Mogens. Turen gik traditionen tro op over de stejleste bakker på Stige Ø og dermed op til flotte udsigter. Grøfter med knap så lækkert vand skulle passeres adskellige gange, hvorefter man kom ind i skoven til de snørklede Gorillastier. Pustende blev parkourbanen passeret, og kroppen klemmet gennem et lille hul i muren. Resterne af forbrændingsanlægget, der står tilbage med rå beton og stålskelet, var også en del af ruten. Bedst som man troede, at man var rundt på en omgang, gik det op af en mega stejl bakke – heldigvis med reb til at trække sig op, så armkræfterne kom også på en prøve.
Der var ikke mange lette km på årets rute, så pulsen lå for de fleste løbere konstant i det røde felt – men det var der nu ingen, der brokkede sig over. Man deltager i Trailløb Stige Ø for at få en udfordring ud over det sædvanlige.
På Team Fit4Run hygger vi os med at lave løbet, og vi glæder os over at se løbere i alle aldre give den gas på den krævende rute.
Vi er begunstiget med nogle super gode sponsorer, der i den grad med til at gøre løbet til en fest med et hav af flotte præmier, god forplejning og pålidelig tidtagning. Også stor tak til jer, der giver en hjælpende hånd med ved løbet. Uden jer gik det ikke….
10439357_361932267326613_5796927602286187859_n

Ruteinspektion til Trailløb Stige Ø

trail3Dagens tur på Stige Ø gav masser af gode ideer til årets rute på Trailløb Stige Ø d. 22. marts. Den bliver ganske udfordrende…..
Vi lover masser af bakker og højdemeter, flotte udsigter, våde sko og måske også lidt udfordring til armene ?

Det bliver simpelthen løbet du ikke vil gå glip af. Meld dig til her på hjemmesiden under Fanen “Trailløb Stige Ø”.

Trail1trail4Trail2