Ruderkongeløbet, Rudeskov d. 29.3.2015

Anni på 21 km skovtur et sted i nærheden af København……
Søndag morgen, uret en time frem – det samme med løbeskoene, som passer til grusstier. Man har vel et par løbesko eller to at vælge imellem til alle slags terræner, når man løber på Team Fit4run.
Der var fælles start for alle, der skulle løbe 7,14 og 21 km. Sidst jeg løb over 20 km i november, fik jeg achillessene problemer i de efterfølgende 6 uger, så planen var et forsigtig udlæg, selvom jeg har løbet mange lange ture den sidste tid. Men når konkurrencen er i gang, glemmer man jo alt om kloge strategier. Så den fik fuld gas de første 7 km. Heldigvis var der ingen skader som undskyldning, og jeg kunne snuppe den ene bakke efter den anden i Rude skov. Trætheden som meldte sig efter ca. 14 km, og så var det jo skønt, at Emma og Malene var ude at heppe flere steder på ruten. Det gav lidt ekstra energi. Det sidste energiboost fik jeg med 500 m igen, hvor kunne jeg se en kvinde 100 m fremme. Jeg besluttede at mit mål var at hente hende, og se om jeg kunne nuppe hende i en spurt. Sidste stigning nåede jeg op og satte med de samme tempoet voldsomt i vejret. Jeg prøvede at styre vejrtrækningen bare lidt under overhalingen, og så krydse fingre for at hun ikke satte efter, for det var virkelig det sidste jeg havde i lunger og ben. Men det holdt til mål, og det gav mig en 3. plads.

Trailløb Stige Ø d. 22.3.2015

10957711_361941437325696_5863482939974556881_nPå en lækker forårsdag med sol og vind til kinderne fik 120 løbere fornøjelsen af at løbe Trailløb Stige Ø. Vi havde brugt lørdagen på at lave en lækker og afvekslende rute – som sædvanlig med masser af fantasi fra vores trofaste banebyggere Jan og Mogens. Turen gik traditionen tro op over de stejleste bakker på Stige Ø og dermed op til flotte udsigter. Grøfter med knap så lækkert vand skulle passeres adskellige gange, hvorefter man kom ind i skoven til de snørklede Gorillastier. Pustende blev parkourbanen passeret, og kroppen klemmet gennem et lille hul i muren. Resterne af forbrændingsanlægget, der står tilbage med rå beton og stålskelet, var også en del af ruten. Bedst som man troede, at man var rundt på en omgang, gik det op af en mega stejl bakke – heldigvis med reb til at trække sig op, så armkræfterne kom også på en prøve.
Der var ikke mange lette km på årets rute, så pulsen lå for de fleste løbere konstant i det røde felt – men det var der nu ingen, der brokkede sig over. Man deltager i Trailløb Stige Ø for at få en udfordring ud over det sædvanlige.
På Team Fit4Run hygger vi os med at lave løbet, og vi glæder os over at se løbere i alle aldre give den gas på den krævende rute.
Vi er begunstiget med nogle super gode sponsorer, der i den grad med til at gøre løbet til en fest med et hav af flotte præmier, god forplejning og pålidelig tidtagning. Også stor tak til jer, der giver en hjælpende hånd med ved løbet. Uden jer gik det ikke….
10439357_361932267326613_5796927602286187859_n

Team Rynkeby MTB, Langesø d. 8.3.2015

langesoeTine og Anni stillede til start, da Team Rynkeby afviklede 3 timers MTB løb på sydsporet i Langesø. Hensigten med løbet var at samle penge ind til Børnecancer fonden.
Vejret var aldeles fantastisk, og sammen med 120 andre var vi klar til at nyde en tur i skoven i den første forårssol.
Vi kom fra start som de første damer. På første runde var Tine dog noget “rusten” på teknikken, så hun faldt lidt bagud. Hun skulle lige skulle køres varm og finde ud af, hvordan det nu lige er med de der rødder  i skoven. På anden runde kom hun igen op til Anni, og derfra kunne vi følges de restende 2 runder, som hver især tog ca. 45 min. Efter nogle uger med meget regn, kunne man frygte et vådt spor. Men det var nået at tørre rigtig godt op, og det intense arbejde med at optimere sporet var lykkedes.
Efter en spurt mod mål fik vi fordelt 1. og 2. pladsen mellem os og kunne gå hjem med lækre cykelbriller fra Xtreme, en cykelpumpe og Tine endda med en bonus lodtrækningspræmie, som var en pose fyldt af energi. Den energi kunne vi nu godt have brugt på sporet, da 3 timers intensivt cykling på denne tid af sæsonen tager godt på krafterne.
Anne-Mette fik også lidt frisk luft i lungerne, da hun tog en runde som fejeblad.

Ruteinspektion til Trailløb Stige Ø

trail3Dagens tur på Stige Ø gav masser af gode ideer til årets rute på Trailløb Stige Ø d. 22. marts. Den bliver ganske udfordrende…..
Vi lover masser af bakker og højdemeter, flotte udsigter, våde sko og måske også lidt udfordring til armene ?

Det bliver simpelthen løbet du ikke vil gå glip af. Meld dig til her på hjemmesiden under Fanen “Trailløb Stige Ø”.

Trail1trail4Trail2