Oure Adventurerace d. 21.-22.5.2016

oure2016Hold da op et fedt race vi fik….., både med en sjov og hård prolog, jagt start som noget nyt for os, en løbs rute med overraskelser. Alt sammen i den helt fantastisk skønne sydfynske natur bredt ud i mørke og morgen gry. Det blev et løb med en intensiv kamp med et jagtende damehold efter os – eller perioder lidt foran, hvilket resulterede i at vi hverken nåede at få mad eller drikke nok undervejs. Det samme viste sig at være gældende for vores konkurrenter.
1. start lørdag kl 19.30. Vi står midt på en fodboldbane på Oure Mark. Tine, Malene og jeg (Anni). Alle hold befinder sig i midtercirklen, og ude ved sidelinjen står tilskuerne med tennisbolde i hænderne… hmmmm… den skal de tyre efter os mens vi løber mod dem… den var ny – inde i bolden ligger det første kort til et o-løb med posterne i valgfri rækkefølge. Fat i bolden, vi er i gang, og der bliver givet max gas. I stjernecentrum for prologen er der klatretur, vi kører MTB sporet som stafet og løber endnu et o-løb. Der er samarbejdsøvelser,  hvor vi bygger med legoklodser og sidst men ikke mindst det sidst nye hit inden for løb – OCR = Obstiquel Course Race. Og hvad er så det ?-  ja, det er en slags forhindringsløb, hvor der løbes længere stræk i vandløb, bakker, over søer, dykkes under tønder i meget klamt sø vand, ja alt kan bruges. Læs resten

Scott H12 MTB, Grip Skov d. 7.5.2016

h12.4Malene var Team Fit4Runs udsending som solorytter ved dette års H12, mens Anni og Tine gjorde løbet på 4-mands hold….
Sidste år kørte jeg på hold for Feedback Sports/Token med 3 seje tøser – i år skulle bolsjeposen så blandes, da vi blev spurgt om vi ville køre solo………..mod hinanden!
Jeg har 2 gange tidligere forsøgt mig med 12 timers distancen på MTB, men har ikke gennemført. Årsagerne har været henholdsvis uerfarenhed og en skade inden start. Så nu skulle det være – og jeg havde en klar aftale med mig selv. Jeg skulle gennemføre – jeg skulle køre alle 12 timer.
Og sikke en dag – ruten var genial! Det var en rigtig Malene rute – man fik så meget forærende hvis, man ellers turde slippe bremsen på nedkørslerne for derefter at komme op af de efterfølgende bakker. Og for os soloryttere var der nogle gode pausestykker for, hvor man lige kunne tanke energi og booste øverste etage til endnu en runde…..og endnu en runde. Læs resten