Bont crossduathlon, Ganløse d. 6.1.2013

Crossduathlon med 3,4 km løb – 8 km MTB – 3,4 km løb – 8 km MTB og afsluttende 3,4 km løb.
Søndag med regn og tåge i København – hvad er så mere oplagt end at tage en dyst mod sjællænderne i crossduatlon. På vejen fra Søborg mod Ganløse lå der overraskende nok stadig sne i vejkanten, så vådt og fedtet føre var i vente. Og med en felt af hurtige piger, så der skulle gives gas fra start. Anni var med blandt de 3 piger som på skift lå forrest i førergruppen. Føringerne skiftede alt afhængig af, om det var på løbeben eller MTB. Ruten var fuld af mudder, og på første MTBtur røg Annis bagbremser, hvilket resulterede i et “flyvestyrt” på en grum nedkørsel. Overvejede kort om det var nødvendigt at udgå, men p.g.a. alt mudderet var det ret begrænset hvor meget bremserne skulle bruges, så 2 runde blev kørt med omtanke uden vilde satsninger.
Det blev en spændende dyst hvor Anni med tilfredshed snuppede 3. pladsen. Dejligt med hård konkurrence, hvor der skulle ydes max. På pluskontoen var  at flere WATpiger var til start, så vi fik både dystet og hygget over en kop kaffe bagefter.

Der er lukket for kommentarer.