Påsketræning, Bordrup d. 28.-31.3.2013

Årets påsketræning skulle egentlig gå til Harzen med masser af MTB. Det blev umuliggjort af store mængder sne, så vi lavede hurtigt en plan B. Turen kom så i stedet til at gå til Bordrup i det vestjyske, hvor der er maser af fedt terræn.
De gæve Fit4Runner havde inviteret flere tilløbere til at hjælpe med hyggen og give god sparing på træningen, så der var fuldt hus. Mens huset blev varmet op torsdag, tog vi nogle runder på MTB sporet i Bordrup, der lå lige udenfor døren. Sporet var rigtig godt, og vi fik øvet masser af teknikske passager og praktisk kunnen med kædeskiller og samleled.
Fredag morgen skulle Lise afleveres i Esbjerg, så dagens første træning blev henlagt til Svømmestadion Esbjerg, hvor der både blev crawlet og spa-trænet. Det var godt nok at få løsnet musklerne lidt op inden dagens næste træninger.

I Marbæk Plantage delte vi os op 2 og 2 og dystede på en gang o-løb. Flest mulige poster på 1 time, hvor vi skiftedes til at navigere. Rigtig god træning, og ingen for vild! Heller ikke Jan og Elly, der måtte klare sig uden kort og kompas.
Efter en god frokost var der energi til mere, så MTB sporet i Bordrup blev angrebet med et par omgange mere – og det var så nok for den dag.
Lørdag havde vi planer om MTB-O i Vrøgum, der lå ½ times cykling fra sommerhuset. Det passede lige med opvarmningen. Anni og Anne-Mette kørte ud og satte MTB-O ruten op, som Marie og Malene så havde fornøjelsen af at køre efterfølgende. Simon og Camilla slog sig til lejren sidst på eftermiddagen. Da havde brugt de første dage på 3 o-løb til påskeløbene. Ankommet til Bordrup var de friske på mere, så de hoppede i løbeskoene sammen med Anne-Mette i Marbæk Plantage, hvor vi havde nogle poster til gode. Anni snuppede MTB sporets bakker i løb, og Marie tog Kyst til Kyst stien. Efter endnu en dag med masser af god træning, kunne vi så – igen – nyde lækker mad og nørde kort.
Søndag morgen viste vi os som de sande lyn til rengøringsetapen. Sommerhuset blev forladt og vi kørte til Sdr. Plantage ved Varde, hvor vi kunne køre det sprøde MTB spor i dejligt solskin. Der er virkelig gjort noget ud af udfordringerne på sporet, så det er en sand fornøjelse at køre. Efter træningen sluttede påsketræningen med madpakkespisning i solen. Det var en rigtig skøn påske….

Der er lukket for kommentarer.