Sejr i junglen

Camilla har netop snuppet sejren ved Jungle Ultra Marathon i Peru. Før sidste lange etape lå Camilla på en sikker 2. plads. Men førende dame nåede kun få hundrede meter på den afsluttende etape, før hun vat helt færdig. Camilla vandt dermed både etapen og det samlede løb! Imponerende debut som ultraløber. Vi glæder os til at høre meget mere om løbet.
I Østrig skulle der køres 13,5 km enkeltstart med 1100 hm i dag. Vi startede i silende regn, der så blev til kraftigt snefald længere oppe af bjerget. De sidste 3 km havde været hurtigere at gennemføre på ski! Så det blev en anderledes form for cykelløb. Både duoen med Anni og Tine samt Anne-Mette i soloklassen kom til toppen i dag. Det sner fortsat, så vi er spændte på evt. ruteændringer de sidste 2 dage.

Der er lukket for kommentarer.