Et cykelløb der mest vil blive husket for det ekstreme vejr

Der blev aldrig en 4. etape på dette års Alpentour Trophy. Arrangørerne, der prioriterer rytternes sikkerhed højt, valgte klogeligt at aflyse sidste etape. Den voldsomme regn skyllede simpelthen sporene væk, og vand fossede ned af stier og bjergsider. Det viste sig jo så senere at både Østrig, Tyskland og Tjekkiet blev meget hårdt ramt af de store vandmængder.
Vores grej blev pakket og vi fik sluttet løbet af i kongreshallen med pasta party og præmieoverrækkelse. Anni og Tine sluttede på en samlet 3. plads. Anne-Mette fik kørt 2. og 3. etape af løbet med placeringer midt i soloklassen.
Det blev et løb vi sent glemmer. Allerede ved afrejse hjemmefra var vi noget nedtrykte over de dårlige vejrudsigter. De viste sig at holde stik – vi fik en uge med vejr, der er en skiferie værdig. Men vi har lært det østrigske vejr at kende og var godt forberedte med en ordentlig garderobe. Vi fik brug for både huer, vinterhandsker, de tykke skoovertræk, uldsokker og selvsagt vores regntøj. Så en oplevelse ud over det sædvanlige blev det på mange måder.
Billeder fra Alpentour 2013

Der er lukket for kommentarer.