Fri fragt og udvidet returret på +Plussock

Vi startede med at bruge +Plussock, fordi det var de bedste strømper på markedet – så blev vi sponsoreret og bruger i dag hele sortimentet fra +Plussock med velbehag.
Strømperne kan hjælpe med at reducere smerter, muskelkramper, hævelser og stivhed i benene. Oveni kan +Plussock give dig lidt mere energi og udholdenhed, så dine løbeture bliver mere komfortable – og måske vigtigst af alt: +Plussock kan hjælpe dig med at restituere hurtigere efter dine træningsture.

Hvis du indtaster promotionkoden “fit4run” på www.plussock.com, får du leveret fragtfrit og med fuld returret i 3 uger, såfremt du ikke bliver tilfreds (også selv om du har brugt strømperne).
Du kan selvfølgelig også finde de lækre strømper på hylderne i FIT 4 Run, Skibhusvej 82 i Odense.
Ideen bag en sportskompressionsstrømpe er baseret på blodstrømmens transport af ilt til musklerne: når du løber, transporterer arterierne iltholdigt blod fra hjertet ned til fødderne, mens venerne samtidig transporterer iltfattigt blod tilbage til hjertet.
En stor del af den ilt, der pumpes ned i benene, akkumulerer på grund af tyngdekraften, og dermed samles det iltfattige blod med tiden i dine ben. Det hæmmer den frie gennemstrømning af det friske, iltholdige blod, og du føler træthed, irritation og muligvis smerte.
En korrekt gradueret kompressionsstrømpe lægger et konstant, hårdt tryk på venerne i underbenet – højest tryk ved anklerne og lavest tryk lige under knæet. Dermed trykkes blodstrømmen sammen, og cirkulation øges – lidt på samme måde som når du trykker hullet i en vandslange sammen; og det betyder, at det iltfattige blod populært sagt ”skylles” tilbage til hjertet. Blandt andet reducerer det mælkesyre i underbenene – og det betyder mindre træthed, irritation og smerte for dig.

Der er lukket for kommentarer.