Et stærkere Team Fit4Run – nu med Malene Bredahl

MBredigeretDen gamle Team Fit4Run stamme bestående af Anni, Tine og Anne-Mette har været på jagt! Vi har været på udkig efter en ny teammate til at supplere og forstærke holdet. I den forbindelse er vi heldige at have fået Malene Bredahl med på Team Fit4Run. Malene kan supplere paletten af holdets færdigheder med rigtig gode navigationsevner, da hun har stor erfaring med MTB-O fra et par år på landsholdet, ligesom hun ved DM har høstet medaljer i denne disciplin. Malene er en stærk og erfaren adventureracer og har tidligere kørt med WATeam, inden hun i denne sæson er blevet en del af Team Fit4Run. Heels on Wheels, MTB løb for kvinder, har siden opstarten haft Malene ved roret. Og med et bijob som tidtager ved div. løbsarrangementer har Malene et godt netværk.

Der er lukket for kommentarer.