Videbæk Adventure

Videbæk var første race i længere tid, og jeg havde set frem til det. Så meget, at jeg valgte ikke at melde fra selvom jeg burde. Plaget af en forstuvet fod (dog i bedring), ingen løbetræning måneden op til samt forkølelse frem til racedag må siges at være dårlig forberedelse. 

Sammen med holdkammeraten Anne-Mette og vores lånte Tina Mechlenborg fik vi afstemt forventninger, og ville tage tingene som de kom på dagen. Vi valgte at dyste så godt vi nu kunne.

Videbæk har hvert år formået at sætte nyt kulør på racedisciplinerne. I år skulle vi køre inliners på challenge distancen samt starte i svømmehallen med vanddiscipliner som de nye elementer. 

Vanvittig start på Challenge….. ?. Yeti ligger i front på Master

Opslået af Videbæk Adventures på 31. marts 2017

Anne-Mette og Tina er nogle værre vandhunde, så jeg forsøgte bare at hænge på ved at gøre dem kunsten efter med hovedspring (=maveplaskere) op og ned fra bassinkanten i konkurrencerne med stafet på forhindringsbaner og huske opgaver i bassinet. En af deldisciplinerne hed spring tilsammen 25 meter. Vi blev hurtigt enige om, at det betød 5 x spring fra 5 meter vippen. Jeg løb som 3 stafet op for at springe……..men modet varede desværre kun lige til kanten deroppe. Jeg måtte gå den slagne gang retur. Anne-Mette viste at hun var i sit rette element ved at lave et hovedspring. Selv drengeholdene måtte lige sætte kæben på plads af måbende beundring. Sjov og fin finesse at starte på denne måde. 

Herefter gik det over stok og sten med disciplinen bike, run and skate. Jeg havde fået til opgave at stå på inliners samt orientere os frem. Tina og Anne-Mette gav den gas på bike n run. I takt med at vi kom fremad lige så stille og roligt tittede solen også frem, og det var bare skønt.

Fremme i det første TA (Transition Area) skulle vi aflevere inlinere, og herefter var vi alle 3 på bike n run frem mod TA 2. Her blev de sidste 2 cykler udleveret, og vi kunne nu give den gas med MTBO frem mod TA 3. Dejligt at være på cyklerne, som er en af vores forcer. Ved TA3 skulle vi ud på to discipliner: O-løb i Hoverdal Plantage som free order, og så rapelling ned fra en byggekran. Vi valgte O-løbet først, og det gik rigtig fint. Anklen holdt heldigvis stand! Ingen af os led af højdeskræk, så rapellingen forløb også glat.
Som 4. sidste hold forlod vi stedet for at køre MTBO mod næste TA. Det er ikke en position vi er vant til, men måske udtryk for at tempoet ikke var skyhøjt hos os, hvilket min manglende fortræning nok havde en del af æren for. Til gengæld var humøret højt, og stemningen kunne ingen rokke ved. Vittigheder og venlige drillerier af Tina vores lånte holdkammerat, var også en del af dagens program. Hun blev op til flere gange kaldt retur, fordi hun missede et sving,som ellers var meldt ud. I flyvende fart videre kom der på et tidspunkt et højt skrig omme bagfra! Anne-Mette tabte cykeltrækket og Tina fik kørt det over. Heldigvis kom ingen til skade, men cykeltrækket har nu et flot buk på midten :o) 

På vej mod næste TA fik vi indhentet det andet damehold WATeam. Vi fulgtes ad til vi nåede til en opgave i huske o-løb. Her lavede vi nok dagens største fejl, da jeg valgte at sende Tina afsted mod 2 poster. En umulig opgave, når hun ikke havde erfaring med at læse kort. Hvad måske var simpelt for mig, er ikke nødvendigvis simpelt for andre. Ydermere misforstod jeg opgaven, da det var numrene på de poster vi skulle finde og ikke den bogstavkombination der stod på dem! Hmmm, så det betød dobbeltrunder til de poster, vi allerede havde fundet en gang før. Igen var det ikke noget der slog os ud, da vi var der for at få den gode oplevelse. WATeam stryger hurtigt videre, mens vi leder efter numre i skoven.

Efter opgaven var løst til UG og slange, drønede vi videre mod klatreopgaver i en TA, som lukker kl 17:00. Her ankom vi kl 17:05 cirkus. Vi måtte derfor drøne videre mod sidste TA, som stod på kast efter øldåser med golfbolde. Som straf for ikke at ramme, skulle man rundt i en kano med de antal runder, som man ramte forbi. Anne-Mette og undertegnet præsterede 2 træffere ud af 5 mulige. Tina mente tilsyneladende, at der ikke havde været nok for armene i løbet af dagen, så hun smed med vilje golfboldene forbi. Det blev i hvert fald hendes undskyldning for det super ringe boldøje og kastearm hun forsøgte sig med. Igen sørgede Anne-Mette og jeg for, at hun blev mindet rigeligt om dette efterfølgende.
Vi har nu inviteret Tina med på træningslejr, hvor netop denne disciplin vil være at finde. Og når hun mestrer denne, kaster vi os over noget andet at drille hende venligt med:o)

Vi kom fint igennem dagens udfordringer, hvor vi kun manglede klatredisciplinen. 101 kilometer blev tilbagelagt i fuld udnyttelse af tiden som blev på lidt under 11 timer.

Tak til Videbæk Adventures/Henrik Juul for lån af video.

Tina, Anne-Mette og Malene

 

Der er lukket for kommentarer.