Påsketræning med BREAKING NEWS…..

Indvielse i o-løbssporten

Tina Mechlenborg har været benhård stand-in til flere adventureraces med Team Fit4Run, så hun blev inviteret med til påsketræning i Odense. – Vi havde planer!
Her er Tinas beretning fra en træningsdag med Team Fit4Run:

Jeg står på kanten af Odense Havnebad og der råbes: “Kom nu i vandet, Tina” og den opfordring tog jeg i mod med et hovedspring i elegant stil for at få svømningen overstået. Og dér blev jeg så ramt af virkeligheden – vandet var kun 11 grader varmt, så den planlagte langdistancesvømning blev kraftigt reduceret, da mine lunger nærmest var frosset til, selvom Anne Mette gentagne gange sagde, at jeg skulle tage den med ro og svømme langsomt. Hun og Malene er inkarnerede vinterbadere og tog distancen i fin stil.
Belønningen var en tur i en lækker sauna, og her troede jeg at den hellige grav var velbevaret, indtil Malene kastede udfordringen op om endnu en tur i baljen. Og anden gang var lige så slemt som første.

Diskussion af rutevalg og hvem der burde diskes…

Erfaring fra tidligere oplevelser med Team Fit4Run krævede, at jeg skulle trænes i at løbe orienteringsløb. Malene og Anni blev sendt afsted på MTBO, Anne Mette og jeg startede orienteringsløb i Åløkkeskoven, hvor jeg skulle styre kort og kompas, mens jeg skulle finde poster og holde en samtale i gang med min løbemakker, som efter turen uddelte komplimenter, men der er stadig plads til forbedringer – rigelig plads.
Da Anne Mette og jeg kom tilbage kunne vi på afstand høre Anni og Malene diskutere højlydt omkring det smarte vejvalg til at tage posterne med hensyn til terrænet – ydermere fandt Anni ud af den uheldige kombination af at have en magnet i sin handske og et kompas i samme hånd.

Selfies i kajakkerne.

Med stridighederne lagt bag os susede vi til Stige Ø, hvor vi i Odense Kajakklub entrede kajakkerne med en omsejling af øen forude – for sent gik det op for mig at blandt disse kvinder, som var travlt optaget af at tage selfies både var en verdensmester og en danmarksmester i kajakroning. Men jeg hang på….
Frokost med banankage og stemningen blev nu ligesom lidt alvorlig, da spørgsmålet lå lidt i luften: “Kunne du tænke dig at være med i Team Fit4Run – sådan rigtigt?”. Jeg blev noget overvældet og meget glad – tøvede heller ikke med at svare JA, og der blev afstemt forventninger begge veje.
Men dagen var ikke ovre. Næste moment var pointløb, max antal o-poster på 30 min, på Stige Ø – jeg blev ikke beriget med en sejr, men derimod med erfaring; følg stierne og tag den sikre vej.

Lidt alvorlig snak under frokosten – og Tina er nu ny på Team Fit4Run

Sidste challenge på dagen var såre simpel og jeg tog måske lidt for let på det. Det gik i al sin enkelthed ud på at ramme ophængte dåser med golfbolde fra 4-5 m’s afstand. Jeg fik løbet rigtigt mange strafrunder.
Det var en skøn forårsdag med 3 fantastiske tøser (Tine kunne ikke deltage), hvor sammenholdet og kammeratskabet løber side om side med viljen til sejr. Jeg ser virkelig frem til at bruge mere tid på holdet og skrabe sejre hjem til Team Fit4Run

Tina

Der er lukket for kommentarer.