Als Extreme d. 4.11.2017

Ringridning, lerdueskydning og kranklatring…..

Lokalsporten, ringridning blev for første gang prøvet på adventure race, så er vi selvfølgelig i Sønderborg. Heldigvis foregik det ikke på en galoperende hest men på vores egne cykler. Jeg skulle hilse og sige, at ringen der skulle spiddes er meget lille og noget sværere at fange, end vi regnede med. Dette var prologen, og jo flere missere, jo flere minutter senere skulle vi starte selve ræset i løbeskoene.
Da Anni var piv ringe til præcision, var resultatet at vi fik en startplads sidst i feltet.

Med finorientering og løbebenene i orden fik vi hurtigt arbejdet os op gennem feltet. Efter løbeturen gav vi den gas i kajak fra Sønderborg, langs kysten og til Kegnæs.
Skøn tur som fortsatte med gendarmstien, Kegnæs halvø rundt på MTB og videre mod Sønderborg igen. Her skulle vi på by orientering, herefter tilbage til kran, som vi nu troede vi kunne sende Tine 63 meter op i. Men den grimme overraskelse, for specielt Malene, var at der lige var et by orientering mere, inden det gik op og ned i kranen.
Med nu trætte løbeben kunne vi endelig sende Tine i kranen. Vi andre kunne snacke lidt fra rygsækken og hvile benene imens. Tine fik rappellet hurtigt ned, og nu var de første 8 timer snart gået. Af sted på MTB igen. Nu mod Augustenborg, hvor Hulk skulle findes, og præcisionen endnu en gang afprøves. Lerdue skydning – igen med tidsstraf. Tine var total mesterskytte og og skød 4 ud af 6 lerduer, Malene 2 og Anni klarede knap så imponerende 0 ud af 6…. arghhh!!

Nå, men hurtigt op på MTB igen da vi lige havde en lille intern dyst kørende med et hold fra Oure med Søren Romer. Vi kom af sted lidt før dem, og nu skulle de sidste 5 poster hentes. Gerne i et tempo, så vi kunne køre i mål før Oures mix-hold. Vi skiftes lidt til at komme først til de sidste poster. Men med ca. 2 km til mål overhalede de os og kørte fra os.

Men heldigvis var Malene skrap på kortet, og vi tog et andet vejvalg mod mål, hvor vi klemte det sidste ud af benene og endte med at kunne stå og klappe dem over målstregen – og måske komme med en lille kommentar om, hvor de var blevet af. Glæden over den lille sejr i den store konkurrence var stor.
En overall placering som nr 6 var helt godkendt.

Foto: Als Extreme 2017

 

 

 

Der er lukket for kommentarer.