Trailløb Stige Ø – igen en succes!

Klar til start på 12 km…..

Dette års Trailløb Stige Ø blev velsignet af skønt forårsvejr med høj sol og sommeragtige temperaturer.
Omkring 150 løbere var mødt op og var friske på masser af udfordringer. Ruten var 3 km og skulle gennemføres 2 eller 4 gange afhængig af valgte distance. Hver omgang bød på ca. 80 hm, mudderhuller og naturlige forhindringer – altså var man sikker på sved på panden.
Vi lægger vægt på at give deltagerne en løbeoplevelse af den slags, vi selv foretrækker. Det skal helst være i smukke og udfordrende omgivelser med så lidt asfalt som muligt. Man må gerne kunne mærke, at man skal arbejde for sagen.

Der er lige lidt hjælp at hente med et reb på stejleste stigning….

Det er også vigtigt for os, at deltagerne hygger sig. Vi vil gerne nå at snakke med så mange som muligt og give dem en god oplevelse. 
Nu har løbet efterhånden været afviklet mange gange, så arbejdet glider lettere. Men vi kunne ikke klare det uden den hjælp vi får fra venner og familie. Stor tak til dem for at stille sig til rådighed og løse forskellige opgaver.
Vores sponsorer er også altid på pletten, så vi har et præmiebord mange løbsarrangører må være misundelige over. Det er skønt, at de vil være med til at belønne løberne og bakke op om vores arrangement – det er vi evigt taknemmelige over!
Under fanen Trailløb Stige Ø på denne hjememside kan du finde både resultatliste samt masser af billeder og videofra løbet.

Der er lukket for kommentarer.