Oure Adventurerace

Eventyrligt løb med start i Egeskov Slotspark

Slotstur fra Egeskov og retur til Oure. 
Så har der været adventurerace i kalenderen igen. Anne-Mette, Malene og Anni mødte forventningsfulde op på Oure Højskole, hvorfra slaget skulle starte.
Ved check-in blev der udleveret startnumre og kortmateriale, så vi gik i gang med at lægge rute og gøre cykler klar. De skulle transporteres frem til første skiftezone.
Efter briefing blev vi sendt afsted i busser, og snart stod vi klar ved porten til Egeskov Slot i den skønneste morgensol. Vi skulle dog lige tøes lidt op, for i bussen som skulle fragte os frem til start, sørgede chaufføren for adventurestemning ved at lave den til et kølehus… andet kølige indslag kom senere på dagen i form af en post, som skulle klippes på en ø midt ude i en sø. Iskoldt vand som tog vejret fra nogen af os… Anne-Mette har vinterbadet, så hun nød det. 
Prologen og de første 5 løbe km var i slotsparken, hvor vi startede med at gå på højbroerne i blinde. Derefter rundt og tage selfies ved nogle af parkens seværdigheder, inden vi kom til højdepunktet. Vi skulle igennem kæmpelabyrinten, og det have Malene regnet ud dagen før, så huskemesteren havde memoreret ruten gennem labyrinten hjemmefra. Vup vup, det var hurtig klaret og humøret var i top.
Vores MTB lå og ventede udenfor slotsporten, så nu gik det mod Skovhuggeren, hvor vi fik en tur rundt på det lækre spor, mens vi spejdede efter poster. Cyklerne blev igen afleveret, og vi smuttede ud på første o-løb. Post 1 lå dog ikke helt, hvor vi ledte i første omgang – så vi måtte se et par hold med bedre held løbe forbi os. Heldigvis steg succesraten betydeligt efterhånden som løbet skred frem, og vi fortsatte med trailløb på øhavsstien til Gorilla Park, hvor vi jo var på hjemmebane i trætoppene.

Anni er løbet retur efter en glemt post. Malene og AM hygger og tager selfies imens.

Hurtigt kom vi videre på MTB, hvor den stod på en times rundtur på Østfyn, inden vi fik fornøjelsen af endnu et o-løb. Og endnu en 1. post, der drillede. Da den var i hus gik resten igen nemt, og vi susede videre mod Lundeborg. Her havde vi al vores fokus på at få fyldt væske og komme ud på næste etape.
En fra holdet skulle ro kajak, mens de 2 andre blev iført våddragt og redningsvest til en kombineret løbe- og svømmetur langs kysten. Malene kom om bord i kajakken, mens Anni og Anne-Mette meldte sig frivilligt til den vådere tjans, hvor havneindsejlingen bl.a. skulle krydses.
Vel i land opdagende vi så dagens største bom – vi havde i forvirringen glemt at klippe en post i skiftezonen og måtte løbe tilbage og klippe. Det blev så hurtigløber Annis opgave, mens Malene og Anne-Mette fyldte depoterne og tog selfies.

Dagens sidste løbetur – strandløb.

Med den “glemte” post klippet gik turen til fods syd på langs stranden mod Oure.
Sidste korte etape var på cyklerne, som lå klar på Tidselholdt Gods.
Inden målgang var vi også lige på rundfart i Oure for at klippe de sidste poster.
Det blev til 10,5 times ræs på Fyn, inden vi kunne sætte den velfortjente aftensmad til livs og hygge med de andre adventureræsere – endnu en dejlig dag med adventurerace.

Fotos: Oure AR holdbillede og hvad der ellers blev knipset på telefonen i løbet af dagen.

 

Der er lukket for kommentarer.