Aarhus Adventure Challenge d. 24.10.2020

Et nyt løb i kalenderen, så dagens lys i lørdags.
Sultne efter eventyr, mudder på skoene og sved på panden (lige den del fik vi ikke i kolde regnfulde Thy) stod alle Team Fit4Runner klar til start. Suppleret med Ditte kunne vi stille med 2 hold til urban ræs i Århus.
Vi kunne hurtigt konkludere, at vi er ved at blive gamle i gamet. Øjnene er ikke, hvad de har været – en lup bliver det næste, som kommer på pakkelisten. Selvom vi havde allieret os med yngre øjne, måtte hovederne helt ned i kortene under ruteplanlægningen.
Der blev lagt ud med foto o-løb rundt i Århus. Gaderne lå ret stille hen i disse coronatider.
Begge hold slap godt fra opgaven, og nu gik turen rundt om Århus på MTB, i kano og løbesko.
Der var ikke sparet på tøjet efter den kolde oplevelse i Thy, så med skønt solskin og noget højere temperaturer i Århus, kom der sved på panden. Lækkert ræsvejr.

Begge hold valgte midt i løbet at snuppe en række valgfrie poster. Det viste sig ikke at være det klogeste valg, men i fraværet af estimerede tider på resten af etaperne, var det et sats.
Holdet med Tine, Tina og Malene blev ramt af punktering. No problem! Der er jo altid ekstra slanger med. Men forsøget på at få en ny slange installeret, gik dog ikke så godt. At det var en slange til en citybike blev først opdaget, da luftkammeret ligesom ikke blev fyldt helt ud.
Begge hold fik hilst på hinanden et par gange undervejs og mødtes også i stjernecentrum. Her stod det ret klart for os, at kickbike ikke er en af vores yndlingsdiscipliner.
Skydning var (de fleste af os) ret skarpe til. Og det der med klatring havde vi også ret godt styr på.
Der var nu pludselig gået alt for meget tid i forhold til at nå alle obligatoriske poster indenfor tidsgrænsen. Vi var tidspresset. Og da vi så kom til en ret opfindsom post, hvor der skulle bages – og spises – pandekage bagt over bål, var der næsten ikke tid til at nyde den. I stedet kunne vi nyde udsigten fra Hasle Bakker, inden vi kørte mod sidste o-løb.
Nu var vi så stressede, at vi kom til at løbe på den forkerte side af jernbanen, så der blev kun høstet en enkelt post. Retur mod mål i fuld fart og 9 timers ræs var slut.
Glædelige gensyn med vores teammates og de andre hold. Lækker varm mad og historieudveksling fra dagen var afslutning på et fedt og velorganiseret løb.
Dejligt Ditte var frisk på at køre med os igen.

Der er lukket for kommentarer.