Nordic League Denmark, adventurerace d. 17.4.2021

Debutant som adventureracer.
af Tine Koefoed.

Foto: Nordic League Denmark

Et afbud gav mig muligheden for i lørdags, at få en dag med en dejlig konkurrence i godt selskab.
Efter gode råd og lån af udstyr hos Anne-Mette i dagene op til, stod jeg klar i Mørkøv på en lidt kold parkeringsplads uden helt at vide, hvad dagen ville bringe.
Første etape var en lille opvarmning i følge Roadbook, men lidt ironi er åbenbart OK i denne sportsgren 🙂
Vi fik en smuk MTB-tur på Jyderupstien og Istidsruten og fandt alle CP uden de store problemer.
Næste etape var grusgravs o-løb, og det gik op ned op ned op ned i de mange bunker grus.
Videre gik det af Tour de France 2022 ruten og dermed mest asfaltveje med et smukt stop på Dragsholm Slot, hvor denne selfie blev til.
Dagens længste o-løb var med indlagt klatring, og selvom vi fik en anden bremse end ved klatretjek, fik vi klaret trætoppene og nydt lidt coastering i det bakkede landskab.
Dagens surprise var biathlon, og selvom jeg havde afskrevet håbet om at ramme noget som helst, lykkedes det i slutningen af serien at få nogle skud indenfor rammen.
Sidste cykeltur mod mål var på 10 km, og jeg havde stadig gode ben, så vi fik afprøvet træksystemet lige indtil…… piiiiiist og et meget fladt dæk satte en stopper for det gode tempo. Vi valgte at det var hurtigst, at jeg løb de sidste 1,5 km til mål, mens de andre tog cykel og rygsæk.
Målstregen kom hurtigere, end jeg havde regnet med, da jeg sammen med Anni og Anne-Mette stod på startstregen tidligere på dagen.
Jeg fik en dag med store naturoplevelser, med nye udfordrende aktiviteter, masser af kyndig hjælp og vejledning, og ikke mindst sjove og hyggelige samtaler om alt mellem himmel og Corona.
Jeg er klar, hvis der skulle blive afbud igen en anden dag.

Der er lukket for kommentarer.