Mini Trail Lago d´Orta, Italien d. 21.10.2012

Camilla fortæller fra Italien: Med en trykskade fra et par løbesko tog Simon og jeg på en lettere vandretur i Italien i uge 42. Formålet var at tjekke ruten til Simons deltagelse i Ultra Trail Lago d´Orta – 63 km med 3800højdemeter. Eftersom jeg havde en skade, og ikke havde kunne løbetræne i noget tid, så var det IKKE planen, at jeg skulle løbe! Meeeen fristelsens djævle trak mig med på Mini Trail-løbet på KUN 14 km med KUN ca. 600 højdemeter. Himmelbjerget gange 4… Vejret var fantastisk her i det sene efterår. 20 graders sol og let vind! Jeg løb i et par Salomon XR Mission (en absolut sjældenhed på det spor), men det var dem jeg havde vandret i. Der var puttet 2 gelkiler under hver hæl, så der var dømt stiletter på stigningerne! Jeg koncentrerede mig om at løbe mit eget løb og for alt i verden om ikke at vride om. Alligevel kunne jeg løbe med nogle af de forreste damer, som så desværre tog mig på nedløbet. Men hellere det end yderligere skade, og jeg havde jo heller ikke det bedste greb med min asfaltsko. Jeg havde faktisk ikke andre skavanker end ømme lår 3 dage efter, så grundformen må være blevet holdt vedlige i Anne-Mettes vikariat på Ældreidrættens hus!! Jeg endte på en 4.plads efter 1 time og 44 min. Nr. 2 kom ind 4 min før mig. I mellemtiden gik Simon for vildt til den. Han løb sig til en 4. plads i tiden 6timer og 59 min. 

Der er lukket for kommentarer.