Sponsorer

Team Fit4Run samarbejder med en række fantastiske sponsorer, der hver især er blandt de absolut bedste på deres område. Det giver os mulighed for altid at være på toppen med optimalt udstyr. Det betyder utrolig meget for os at mærke, at vores sponsorer tror på os og det vi står for. Den opbakning, vi hele tiden føler, er i høj grad med til at styrke vores hold.  

 

Fit4Run er en specielbutik med alt de nyeste til kvinder indenfor løbetøj og sko. I butikken er man sikker på god vejledning af løbekyndige. De kan altid finde den rigtige løsning til de forskellige behov.

 

Skal man have lavet teamtøj, så findes eksperterne hos Xtreme. De har haft en finger med i spillet, da vi designede vores nyeste cykeltøj. I Xtremes store kollektion finder man alt, hvad man behøver, når man skal beklædes til cykling.

God massage handler ikke kun om velvære. Det er også en vigtig del af skadesforebyg-gelse og restitution. Hos Linde Massage er du i gode hænder hos veluddannet personale, der ved hvad sportsfolk har brug for.

 

I naturskønne omgivelser ved Skjoldemose på Sydfyn finder du Gorilla Park, hvor man kan få nogle sjove oplevelser i trætoppene. Her får legebørn i alle aldre udfordringer i helt unikke rammer.

 

Når man skal have energi til træning og konkurrence, skal det smage godt. Rawbite er lidt af en lækkerbisken. Ikke alene er den kåret som årets fødevare 2011 af de danske helsekostbutikker. Den er også sund, velsmagende og baseret på gode økologiske ingredienser.

 

Skal du bruge udstyr til vandaktiviteter, så finder du det hos kano- og kajakbutikken. Der er altid et kæmpe udvalg af kvalitetsprodukter i butikken hvad enten du skal beklædes, holde dine ting tørre i vandtætte poser eller skal have et fartøj til havet.

          

Lutter lækkerier til cykelfolk, der vil passe godt på sig selv og cyklen.

 

Det betaler sig at være god ved fødderne. Supersole er et solidt og behageligt skoindlæg, der af en fysioterapeut eller andre specieluddannede fremstilles efter din egen fod og dermed tager hensyn til dine aktiviteter og problemstillinger.

+Plussock kan hjælpe med at reducere smerter, muskelkramper, hævelser og stivhed i benene. Oveni det kan +Plussock give dig mere energi og udholdenhed, så dine løbeture bliver mere komfortable – og måske vigtigst af alt: +Plussock kan hjælpe dig med at restituere hurtigere efter din træning.

Carite er nok mest kendte for deres mangeårige levering af lækre produkter til gymnastik- og fitness folket. Men man finder også andre spændende ting fra Carite. De har bl.a. udviklet en flot løbekollektion og nogle af markedets bedste kompressionsstrømper.

 

Squirt Lube er en lille revolution indenfor kædesmørremidler. Squirt er en voks/vand opløsning, som indeholder 40% voks. Squirt er lugtfri, ugiftigt og det mest miljøvenlige kædesmørremiddel på markedet.

 

ravnoptikProfil Optik butikkerne er blandt de ældste optiske specialbutikker på Fyn. Med lang erfaring indenfor branchen, er de altid med på det sidste nye, både indenfor brillemoden – men også indenfor det faglige område er de helt ajour.
De autoriserede oprikere er bl.a. specialister indenfor kontaktlinser og sportsbriller med og uden styrke.

 

Pronghorn-logoPronghorn er synonym med cykler i topklasse. Ride on top!! Pronghorn er flot dansk design og cyklerne er i bedste kvalitet. Uanset om du er til MTB, cykelcross, racer eller enkeltstart, kan du få en af markedets hurtigste cykler.

 

Velkommen til en verden fuld af energi. TORQ produkterne er sportsprodukter, fremstillet til at kunne dække behovet for energi til den aktive atlet. Alle TORQ´s energiprodukter er sammensat ud fra den nyeste forskning for at sikre dig den optimale effekt og samtidig er alle produkter fremstillet af naturlige ingredienser, som enten findes i kroppen eller udvundet fra en naturlig kilde.
Ingen farvestoffer – Ingen kunstige sødemidler – Ingen kunstige smagsstoffer

TimeStamper er et manuelt tidtagningsprogram til en yderst attraktiv pris. Programmet egner sig godt til løb, cykling og andre sportsgrene hvor man ønsker individuelle tider – samlet start eller enkeltstart. Der kan udskrives resultatlister, diplomer m.m.