Trailløb Stige Ø

Er du tilmeldt Trailløb Stige Ø søndag d.08.04.2018?

Mødested:
Rødehusene / Søpavillonen, Østre Kanalvej 7A, 5000 Odense C

Beskrivelse:
Ruten er opdelt i runder af ca. 3 km, som løbes enten 2 eller 4 gange afhængig af hvilken distance du har tilmeldt dig. Løber du stafet skal alle 4 runder løbes, – I vælger selv opdelingen på holdet. Skulle du ombestemme dig undervejs eller på dagen vedrørende distancen, så husk at give os besked, da tidtagningen er så meget nemmere.
Undervejs på ruten vil du stifte bekendtskab med den barske natur på Stige Ø og blive udfordret af de mange bakker og forskellige forhindringer. Der er ca. 85 hm på hver omgang. Du vil også blive belønnet med smukke udsigter.

Program for dagen:

  • Kl. 09.30 åbner chip- og nummerudlevering samt eftertilmelding ved start- og målområdet
  • Kl. 11.00 start for alle aldersklasser samt stafetklasse på distancen 12km
  • Kl. 11.05 start for alle aldersklasser på distancen 6km
  • Kl. ca 12:30 er der præmieoverrækkelse – når sidste løber er i mål.

Efter løbet vil der være lidt forfriskninger. Du kan også tjekke dagens RESULTATER, mens du venter.

Der er masser af lækre præmier til både de hurtige og de heldige. Vi trækker lod blandt alle startnumre med en samlet præmiesum på mere end 15.000 kr. Det er ikke et krav at gennemføre, men man skal være personligt til stede for at tage del i præmierne.

Medbring rigeligt med tørt og varmt skiftetøj til efter målgang. 

Der er adgang til toiletter og rindende vand på pladsen. Omklædning foregår i det fri. Der er dog et overdækket område, hvor man på egen risiko kan opbevare skiftetøj.
Man er velkommen til at sætte egen væske langs ruten, og der kan tankes væske, når man efter hver omgang passerer start- og målområdet.

Tilbud på dagen:
Vores sponsor Fit4Run har et godt tilbud på dagen. De har en stand med salg af trail/crossløbesko, og man kan teste dem gratis til Trailløb Stige Ø. De har størrelserne 36 til og med 48.

Ishuset Søpavillonen holder åbent fra kl 11:00, hvis man skulle få lyst til noget sødt efter de hårde strabadser.

Kontaktperson: Anne-Mette Mortensen – am@teamfit4run.dk