Pronghorn

Pronghorn Racing er et dedikeret dansk firma med stærke rødder i mountainbikesporten. Pronghorn har specielt gjort sig bemærket med en fuldtaffjedret mountainbike, som skiller sig markant ud, når det drejer sig om fremragende køreegenskaber. Den første full-suspension Pronghorn blev udviklet i 2007 med det ene formål at lave verdens hurtigste full-suspension MTB.
Hele kernen i Pronghorn rammen er det patenterede Anti Power Loss System (A.P.L.S.) hvis eneste formål er at få dig hurtigst og mest effektivt fra A til B.
Pronghorn-logo

Pronghorn brandet har i den grad specialiseret sig i MTB rammer, der befinder sig bedst i terræn’et. Anmelderne fra fagpressen og de mange entusiastiske kunder har rost den til skyerne: Bl.a. Skrev de at “Pronghorn har ramt plet. Cyklen klarer sig godt, både i kampen om sekunderne i et cross country løb og til at tilbringe hele dagen i sadlen i jagten på de sjove spor”. Citat Cykelmagasinet….
pronghorncykelPronghorn laver MTB som både hardtail og fully. Vælg mellem cykler til hjulstørrelse 27,5″ og 29″

I deres program finder du også cykler til landevej, cykelcross og enkeltstart.

Anne-Mette kører på Pronghorn MTB 27,5″  hardtail og 29″fully. Terrænet og løbenes karakter er afgørende for, hvilken cykel der køres på.
Anni kører 29″ hardtail.

Se mere på Pronghorns hjemmeside