Carite Sport

Det danskejede firma Carite, er nok mest kendt for at skabe spændende kvalitetsbeklædning til gymnastik og fitness, som er deres største varegruppe. Men Carite fokuserer nu også stærkt på løbekollektionen, der tilgodeser kvinder og de behov de møder, når de lever et aktivt liv. Der er altid spændende produkter i Carites sortimentet, hvor perfekt pasform og funktionalitet i lækkert design er i højsædet, hvad enten der er tale om beklædning til gymnastik, løb eller fitness.
Man kan gå på udkik i Carites danskproducerede kollektion uanset om man er barn eller voksen, mand eller kvinde, stor eller lille. Du vil blive overrasket over det store udvalg. Carites produkter forhandles i de fleste sportsbutikker landet over.
En stor del af Team Fit4Runs træning, især om vinteren, foregår i mørke. Hos Carite har vi fundet den helt rigtige vest, der både under løb og cykling sikrer synlighed samtidig med at den er vindtæt, let og luftig at have på. Og så gør det jo ikke noget, at man ikke ligner en vejarbejder samtidig.

I det hele taget er vi flittige brugere af tøj fra Carite til træning både ude og inde. Der bruges kun lækre materialer, så man føler sig godt tilpas i det.

Carite kommer med ny kollektion 2 gange om året, så du kan altid finde noget nyt og spændende. Også gode træningsredskaber og andre accessories

– tjek Carites hjemmeside og se alle herlighederne.