+ Plussock

Clinical Innovation står bag gode tiltag, som vores fødder nyder godt af.
Den nye +plussock er en lækker compressionsstrømpe, der udover at yde behagelig kompression også er konstrueret, så den afhjælper achillesproblemer og andre skavanker omkring foden.
Der er brugt meget tid på udviklingen af disse strømper, og flere forskere har været med i processen. Team Fit4Run tester og benytter strømperne, og de kan tåle lidt af hvert. Her er tale om forkælelse af fødderne.

 

 

Supersole – er føddernes svar på bøjlen til tænderne.
Lidt omtanke for fødderne, kan gøre hele kroppen godt….. Som så mange andre, slås vi på Team Fit4Run med både kroniske og forbigående skader. Det afspejler sig selvfølgelig i vores præstation, hvis vi ikke tager hånd om det.

Både som forebyggelse og som lindring ved skader bruger vi SuperSole indlæg i vores cykel- og løbesko. SuperSole er en individuelt tilpasset sål, der tager hensyn til brugerens anatomi, skadesprofil og aktivitetsniveau. Sålerne tilpasses af en fysioterapeut med speciel uddannelse i SuperSole.
Man vil hurtigt opleve, at SuperSole giver en langt bedre støtte, end de såler sportssko er “født” med. Fødderne aflastes de rigtige steder, og det er muligt at undgå eller slippe af med især  overbelastningsskader hurtigere end normalt.
Vi har oplevet, at sålerne er særdeles holdbare. SuperSole er i skoene til træning såvel som konkurrence. Til aktiviteter i krævende terræn, løber vi ikke udenom vand, mudder, sand og andre ting der slider på fodtøjet – og det holder de til uden problemer. 

Læs mere om begge produkter på Clinical Innovation´s hjemmeside.
I Odense kan du få lavet såler hos Lau Rosborg, Aleens Fysioterapi.