Malene Bredahl

MB.hjemmesideprofilFødt 1978
Odense
Finance Controller

Min sportskarriere begyndte med fodbold i de unge teenageår, men min daværende idrætslærer lokkede mig til at starte på atletik. Timerne fløj afsted på Østerbro Stadion, hvor jeg var ’kaster’ og trænede alle 4 kastediscipliner (kugle, diskos, hammer og spyd), med spydkast som den primære disciplin.
Jeg opnåede Dansk Mesterskab i ungdomsårene, men så ødelagde en skiferie det hele, da mit korsbånd røg. Dommen var hård – ikke mere spydkast. I stedet blev jeg foreslået at træne triathlon.
Nu gode råd var dyre – men det springende punkt for mig blev, da jeg så en udsendelse om Adventurerace med Nicolai Moltke Leth i TV. Over flere dage dystede han i alskens discipliner i den store vide verden. Det var da det jeg skulle! Og således endte det med at jeg meldte mig ind i WATeam, som er en forening med adventureglade kvinder.

Team Fit4Run og WATeam har igennem årene haft meget glæde af hinanden til fælles træninger og som suppleanter på hinandens hold.
Gennem træningerne fik jeg smag for og blev hurtigt dygtigere til MTBO, som er en af de store discipliner i adventurerace.
Jeg kom med omkring MTBO landsholdet i 2013-14. At repræsentere Danmark i udlandet med MTBO landsholdet, har været nogle af mine store sportslige øjeblikke.
Jeg kommet med på Team Fit4Run efter at have racet med holdet et års tid. Vi har siden haft nogle fantastiske oplevelser sammen.
Jeg glæder mig til flere år med de andre piger.

Det fede ved adventurerace  alsidigheden. Et hold i adventurerace er stærkere end holdets enkeltpersoner, da man ved fælles hjælp løfter hinandens niveau. Hvem der er det svageste led skifter hele tiden og er afhængig af disciplinerne.

Største adventureoplevelse – alle adventurerace er spændende på hver deres måde. Det er vildt tilfredsstillende i fællesskab at løse og komme igennem de ukendte opgaver.

Min styrke i adventurerace – at navigere og finde vej- specielt på cyklen.

Min svaghed i adventurerace – at være løbestærk efter flere timers AR. Men det arbejder jeg på at blive bedre til.

Min største adventureambition – er at køre et race i masterklassen, hvilket jeg håber at komme til med mit nye hold. Dernæst vil jeg gerne køre nogle race i udlandet.

Adventurerace er for mig – nye eventyr;o)