Linde Massage

Team Fit4Run har egen massør, der toptuner holdet.
Hele året udsætter vi med vores træning og konkurrence deltagelse kroppen for en del, så vi er rigtig glade for vores samarbejdsaftale med Claus Myltoft, som er massør og manuel terapeut i sin egen klinik, Linde Massage, Jernbanegade 16, 5000 Odense C. Han hjælper os med at holde kroppen fit4fight. Vi har altså en god mulighed for både at forebygge skader og sætte hurtigt ind, hvis vi alligevel skulle være uheldige. Behandlingerne bruger vi derfor både til at “klargøre” kroppen forud for konkurrence samt til efterfølgende at optimere restitution.
Claus er selv aktiv indenfor beachvolley, triathlon og kajak. Det er vigtigt for os, at han har et godt kendskab til sport og de belastninger, vi møder under træning og konkurrence.

Hos Linde Massage lægges der vægt på god tid. Derfor holdes der åbent fra tidlig morgen til ud på aftenen. Det gør det nemmere at finde tid til at blive behandlet uden at skulle tage fri fra arbejde.
Der tilbydes flere behandlingsformer – bl.a. massage, manuel terapi, ultralyd, akkupunktur samt chokbølge.
Linde Massage ligger centralt i Odense med gode parkeringsfaciliteter tæt på. Det er let at booke tider på Linde Massages hjemmeside, som også beskriver nærmere, hvilke behandlinger der tilbydes.

Tjek Linde Massage´s hjemmeside, hvor du også kan booke on-line.