Ny sponsor – Brubeck sportstøj og undertøj

Vi er heldige at have indgået et samarbejde med Brubeck, der producerer sportstøj og undertøj i top kvalitet.
Den danske virksomhed ligger i Middelfart, hvor de har en fin gårdbutik med alle de lækre produkter fra det polske brand Brubeck.

Vi opdagede dette i Danmark forholdsvis nye brand ved en tilfældighed.
Køb et af et par uldne trusser gjorde os nysgerrige på Brubecks øvrige produkter, der er specieldesignet til en række aktiviteter indenfor sport og udeliv.
Et besøg i gårdbutikken i Middelfart var en øjenåbner. Her kunne vi se, mærke og prøve et hav af lækre produkter, som passer perfekt til alle vores aktiviteter.

Brubeck har et kæmpe udvalg i især undertøj, uldtøj og baselayer.
Vil du også imponeres og klædes godt på, så tag et kig ind på deres webshop 
eller besøg den hyggelige gårdbutik i Middelfart. Her kan du altid på råd og vejledning til at vælge det helt rette tøj til netop dine aktiviteter.

En del af en succes……..

Logo.MidsparTeam Fit4Run har netop underskrevet kontrakt og forlænget samarbejdet med Middelfart Sparekasse. Der er rigtig mange spændende ideer på bordet, så vi glæder os til et inspirerende samarbejde til gensidig glæde.
Vi er stolte af at være ambassadører for Middelfart Sparekasse, der gennem flere år har udmærket sig ved at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Ikke nok med det – de har også Danmarks mest tilfredse kunder. Så får man vist ikke bedre og mere seriøs samarbejdspartner…..

Lidt efterårsnyt

Team Fit4Run er igen blevet begavet. Det er en fornøjelse, at vores sponsorer hele tiden sørger for at vi har lækkert grej og ser godt ud. Senest er der kommet solbriller til både MTB og løb fra Xtreme, forskellige løbe- og cykelhandsker til de kolde måneder fra GripGrab og Fit4Run har beklædt os med kompressions tights fra 2XU.

Anne-Mette har haft en lang sæson i år, og valgt at bruge vintermånederne til at få styr på sin dårlige ryg. Hun er i gang med antibiotikabehandling for modicforandringer og skal holde sig i 3 måneder – ingen træning og sygemelding fra arbejde! Det er hård kost, men hun vender forhåbentlig tilbage i forbedret udgave i det nye år.
I Svendborg er der kommet familieforøgelse hos Tine, der dog stadig får luftet både MTB og løbesko. Tillykke med guldklumpen Sofie.
Camilla er ikke længere en del af Team Fit4Run. I det nye år drager hun til New Zealand, hvor spændende oplevelser venter. Fremover vil vi helt sikkert mødes til nye udfordringer. Held og lykke med det hele….

Nyt spons….

Der har igen været gaveregn over Team Fit4Run.
Vi er blevet beklædt med lækkert Fusiontøj fra Fit4Run, og der er landet lækre kompressions strømper fra Plussock. Camilla glæder sig til at teste dem i junglen.
Til de forestående rejser med vores MTB er der solide B&W kufferter. De holder til Anne-Mette både indeni og ovenpå!
Vores nye team MTB sko er de sejeste på markedet. Northwave har begået en lækkerbisken, som Anni, Tine og Anne-Mette med spænding venter på at prøvekøre til Alpentour i Østrig. Og den helt rigtige komfort i skoene får vi fra Supersole – specieltfremstillede såler, som Alleens Fysioterapi har lavet personligt til hver enkelt af os.
Takket være ny sending Rawbite er vi energiske, så vi er nu top klar til en fed sæson!!

 

Ny samarbejdspartner og sponsor

Middelfart Sparekasse og Team Fit4Run har indledt et samarbejde for den kommende sæson. Det er kendt, at Middelfart Sparekasse engagerer sig i sine omgivelser – nu også i Team Fit4Run. Vi er rigtig stolte af at blive ambassadører for et pengeinstitut med ambitioner om at være bedst til kunder og samtidig en af landets og Europas bedste arbejdspladser. En position de har levet op til de seneste 12 år. Vi vil forsøge at leve op til det høje ambitionsniveau og glæder os til samarbejdet.