Nyt SAYSKY tøj fra Fit4Run

Brian fra Fit4Run har igen forkælet os med lækkert løbetøj fra SAYSKY. Det kom der en lille fotosession ud af, hvor Anne-Mette poserede på Odense havn sammen med de andre Fit4Run sponserede atleter..

Foto: Brian Flemming Jørgensen

Nye dame bib fra Xtreme

xtremebib1 xtremebib2Så er de lækreste bibs specielt designet til kvinder landet. Cyklende kvinder har været med inde over udviklingen, og intet er overladt til tilfældighederne. Disse cykelbukser er fremstillet i utroligt lækkert materiale og sidder ualmindelig godt. Et smart lyserødt bånd afslutter buksen, så de holdes på plads. Og selerne er ultra tynde, så dem mærker man overhovedet ikke. Uden tvivl et lækkert bekendtskab, der også er afprøvet på cyklen. Puden er et kapitel for sig selv – 5! lags indlæg gør enhver længere tur meget behagelig.

Hvis du sætter pris på godt funktionelt cykeltøj, der passer – så prøv dem. De kan købes på Xtremes webshop hvor du også finder matchende cykeltrøje og andet godt til cykelturen.

Sommerens beklædning fra Fit 4 Run: Saysky løbe- og tritøj og Altra trailsko

altraskibhus

 

 

 

 

 

 

 

Fit r Run har igen sponseret lækkert tøj og sko til sommerens konkurencer. Vi er nu beklædt med det lækreste tri-tøj fra Saysky – bedre kvalitet skal man vist kigge længe efter.

Til trailløbene i skoven er der en ualmindelig lækker Altra Superior 2.0 på fødderne. En ny spændende sko, som får virkelig gode anmeldelser.
Anne-Mette flashede tøjet til en 10 km ved Skibhusløbet d. 21.6.

Squirt Lube- verdens bedste kædesmørremiddel!!

På Team Fit4Run har vi nu i mange år brugt Squirt Lube til vores kæder, og det bliver vi ved med!
Squirt er en lille revolution indenfor kædesmørremidler. Squirt er en voks/vand opløsning, som ikke indeholder opløsningsmidler. Squirt laver en meget tør hinde på din kæde, hvilket bevirker at snavs og skidt ikke bliver tiltrukket, med meget længere kædelevetid til følge.
Og som et ekstra plus bliver din kæde ikke sort og tilsvinet – så ingen sorte oliesnaskede fingre, når du skal rode med kæden.
Squirt Lube er lugtfri, ugiftigt og det mest miljøvenlige kædesmørremiddel på markedet.

Fri fragt og udvidet returret på +Plussock

Vi startede med at bruge +Plussock, fordi det var de bedste strømper på markedet – så blev vi sponsoreret og bruger i dag hele sortimentet fra +Plussock med velbehag.
Strømperne kan hjælpe med at reducere smerter, muskelkramper, hævelser og stivhed i benene. Oveni kan +Plussock give dig lidt mere energi og udholdenhed, så dine løbeture bliver mere komfortable – og måske vigtigst af alt: +Plussock kan hjælpe dig med at restituere hurtigere efter dine træningsture.

Hvis du indtaster promotionkoden “fit4run” på www.plussock.com, får du leveret fragtfrit og med fuld returret i 3 uger, såfremt du ikke bliver tilfreds (også selv om du har brugt strømperne).
Du kan selvfølgelig også finde de lækre strømper på hylderne i FIT 4 Run, Skibhusvej 82 i Odense.
Læs resten

Tank energi med TORQ

TORQ gels er det helt rigtige energiprodukt for sportsfolk.
I  forhold til mange andre gels er Torq blandet af Maltodextrin/Fruktose i forholdet 2:1 og derved er leveringen af kulhydrater til musklerne op til 40 % større. Torq gels er med elektrolytter og en gel indeholder ca. 30 g. kulhydrat, hvilket ifølge seneste forskning skulle dække 1/3 del af det som kroppen kan optage pr. time ved hård aktivitet.
TORQ gels har en let konsistens som sirup og er dejlig nem at håndtere og konsumere under aktivitet. Gelen klæber ikke i munden og den behøves ikke skylles ned med vand. Læs mere om TORQ produkterne og gør dine indkøb på www.torq.dk

Optimal kulhydratblanding – Maltodextrin/Fruktose 2:1

 • Med elektrolytter
 • Naturlige smage – også med yoghurt
 • Ingen farver og kunstige sødemidler
 • Super konsistens
 • Også med indhold af naturlig guarana – koffein indhold på 89 mg.

Vi trækker hinanden op! Ekstra ressourcer…..

Her er lidt om vores erfaringer med træksystemer og vores tanker omkring det. Vi har trænet og afprøvet alle systemerne, og de fungerer godt for os.
Generelle overvejelser omkring træksystemer:

 • De skal sikre og lette transport ved defekter, skader og træthed
 • Giver mulighed for at udnytte holdets resourcer så holdet fælles tempo øges
 • Sikrer at man er i kommunikations afstand.

Krav til træksystemer i adventurerace:

 • Det skal være sikkert, stabilt og let at anvende
 • Det skal være flytbar
 • Det skal bidrage effektivt til at øge holdets samlede fart
 • Det skal være let
 • Det skal kunne hjælpe os i nødsituationer

På teamet kender vi hinandens stærke og svage sider rigtig godt, og vi prøver altid at planlægge og fordele opgaverne i et race, så vi hver især bliver brugt mest “energivenligt” og sikkert.

Cykletræk.  
Vi har prøvet os frem for at finde det rette længde af selve trækstangen og elastikken. Cykeltrækket er lavet af en gammel cykelskærm med påskruet aluminiums rør, hvori der løber en elastik. Det kan let flyttes fra den ene cykel til den anden, alt efter hvem der skal trække. Man skal hurtigt kunne hægte sig på trækket og slippe igen, uden risiko for at elastikken kommer i hjulene. Læs resten

Ice Ultra madpakke.

En appetitvækker.
Camilla er snart on the ice og har gjort madpakken til Ice Ultra er klar! 5,9kg! Mange ting har været en tur i fryseren før prøvesmagning og herefter måtte bla. geler og vingummibamserne blive hjemme fra eventyr. Marcipanbrød, hjemmelavede chock-lakridsmandler og selvfølgelig cup a soup er et hit.

Det er kun de 4 rækker længst mod højre, der er til rygsækken. Resten nyder jeg i campen i dagene op til start.
Jeg bliver muligvis nød til at sortere 400g fra…

Nyt spons….

Der har igen været gaveregn over Team Fit4Run.
Vi er blevet beklædt med lækkert Fusiontøj fra Fit4Run, og der er landet lækre kompressions strømper fra Plussock. Camilla glæder sig til at teste dem i junglen.
Til de forestående rejser med vores MTB er der solide B&W kufferter. De holder til Anne-Mette både indeni og ovenpå!
Vores nye team MTB sko er de sejeste på markedet. Northwave har begået en lækkerbisken, som Anni, Tine og Anne-Mette med spænding venter på at prøvekøre til Alpentour i Østrig. Og den helt rigtige komfort i skoene får vi fra Supersole – specieltfremstillede såler, som Alleens Fysioterapi har lavet personligt til hver enkelt af os.
Takket være ny sending Rawbite er vi energiske, så vi er nu top klar til en fed sæson!!