Åre Extreme Challenge, Sverige d. 23. april 2022

Endelig en multisport-konkurrence med kajakroning i stedet for svømning, og så ellers løb og MTB som vanligt.
Lige noget for Anne-Mette, som sammen med en kajakveninde tog turen til svenske Isaberg. Desværre var der ikke så mange, der fandt denne cocktail attraktiv trods den skønne lokalitet.
Kajakroningen blev til en sjov dyst med de forreste herrer. På de 10 km kom vi igennem 3 søer og smal passage med strømmende vand. Kajakken fik nogle klø på stenene. Flere klø fik den på overbæringen med tætte træer – op og ned over en bakketop på en skovbund, der på ingen måde var identisk med en sti. Rimelig glat i strømpesokker. Jeg roede i min kapkajak, mens de fleste andre roede i lange smalle surfski, hvor de kunne ro med løbeskoene på.
Jeg var første dame retur på strandbredden, men blev skarpt forfulgt af en nykåret verdensmester i adventurerace. Desværre måtte hun udgå med en skade tidligt på løbet.
Løberuten tog os indtil flere gange op og ned af Isaberg af ret tekniske stier og skibakker, hvoraf en del umuligt kunne løbes. Jeg blev ikke overhalet på løbet, så til min overraskelse var der allerede en anden dame i skiftezonen. En af os havde løbet forkert rute – hvem af os blev aldrig opklaret. Afmærkningen havde meget tilbage at ønske, og der blev løbet flere alternative ruter.
Videre ud på MTB, som var dagens sidste disciplin. Der var ikke meget energi tilbage i benene, selvom der kun skulle cykles 10 km. Jeg fik ikke hentet hende der ”snigløb” mig i skiftezonen. Kunne i stedet glæde mig over en udfordrende dag med mine favorit discipliner.