Nytårsløb, Odense Orienteringsklub d. 31.12.2012 – og nytårstorsk…

Igen i år valgte Team Fit4Run at deltage i det hyggelige nytårsløb i Odense Orienteringsklub. Her havde man til lejligheden inviteret klubbens medlemmer samt deres familier og venner. Hele arrangementet foregik i dejlig afslappet stil, hvor hyggen og det gode selskab var i centrum – men man skulle altså lige ud på en løbetur først. Ruten på 3 km kunne løbes 1, 2 eller 3 gange og bød på masser af bakker og små forhindringer. De seneste dages regnfulde vejr havde gjort ruten dejlig fedtet. Just the way we like it!! Anni skulle forsvare sin sejr på 9 km fra sidste år, og det gjorde hun i fin stil – godt pacet at konkurrencelystne herrer fra orienteringsklubben. Anne-Mette var mere beskeden – stadig plaget af hælspore blev det kun til en enkelt omgang med børnene. Hjemme i klubhuset blev der delt præmier ud, og der kunne guffes hjemmebagt kransekage og skåles i champagne. Det hele for bare 40 kr – se det er konkurrencedygtig pris.

Læs resten

Powercup 3. afd., Svanesøen d. 22.12.2012

Sne og frost i starten af december betød, at juleafdelingen af powercuppen blev rykket en uge, så der kunne køres sikkert på sporet ved Svanesøen.
Julemusikken strømmede ud af højtalerne ved ankomsten til Bjarne, og også på sporet havde julestemningen havde indfundet sig. Det var både pyntede cykler og ryttere med nissehuer, som lige skulle have gjort plads til lidt julesul. Desværre var der en del afbud i dameklassen, hvor kun 2 var mødt til start. Men så kunne der jo dystes med mændene – de bryder sig som bekendt ikke om at blive overhalet af tøser…… Læs resten

Rigtig god jul, december 2012

Så faldt den dejlige hvide sne, og det giver nye muligheder for træningen. En del MTB løb er blevet aflyst her i december, da sne og kulde har gjort flere af sporene for farlige til løb. Men så er der jo heldigvis flere alternativer. Anni og Tine snuppede den behagelige løsning med en uges effektiv træning i under lunere himmelstrøg på Playitas. Anne-Mette har fundet skiene frem og får god langrendstræning med frisk luft til kinder og lunger – dejligt med velpræpareret spor på den lokale golfbane. Camilla giver gas med kort og vandrestøvler i den svenske vildmark, og Line har travlt med at udtænke snedige træningsplaner til Team Fit4Run. Det indebærer at vi alle lægger en del af vinterens træningstimer i fitnesscenteret . Så skulle vi gerne blive toptunede til næste sæson, som vi glæder os rigtig meget til. Men inden da, skal der (h)jules. Vi ønsker også alle jer en rigtig dejlig jul samt et festligt nytår. Vi ses derude…..

Ultimate Christmas MTB-challenge, Svendborg d. 2.12.2012

Dejligt at vågne til et hvidklædt snelandskab. Lige til en tur på skiene….. Nå, nej! Der stod 2½ time MTB på programmet i dag, så coach Line havde helt andre tanker med os end skiløb. Næsby Cykelmotion havde klubtur til juleløbet, så Anne-Mette trak i det blå klubtøj og fik selskab af Marie Tindborg i bilen mod Svendborg. Her var der stort set ikke noget sne, og med temperaturer lige over frysepunktet ventede en mudret rute. Dem der havde varmet op på ruten så noget snaskede ud, så man fik en ide om hvad der var i vente. Vi var ikke mange, der vovede pelsen på sport rutens 35 km. Til gengæld var der et stort motions felt. Men Line havde jo dikteret 2½ time på cyklen, så der var ingen vej udenom!
Anne-Mette kom godt fra start, men det viste sig hurtigt at der ikke var meget krudt i stængerne, så tempoet måtte ned. Der skulle køres 6 omgange, og det blev noget af en udfordring. Ben og cykel blev tungere og tungere for hver omgang i takt med at begge dele blev pakket ind i mudder. Læs resten