Thy Trail Marathon, 23.2.2013

Vinterløbeformen blev med succes testet her i weekenden til Thy Trail Marathon – Danmarks barskeste marathon. Hvilken løbeoplevelse!!! Camilla var holdets seje marathonløber og fortæller:
“Jeg må indrømme at vintertræningen ikke har bestået af så meget løb, da jeg har skånet min trykskadede hæl fra august 2012 mest muligt. Den vildeste træning var i uge 5 i Sverige, hvor jeg løb maratondistancen med en del højdemeter…over 7dage;-)
Jeg fik lagt et par nye løbesko ud på ruten ved ”egen forplejning – 21km” og havde et sæt kiler med, hvis jeg mærkede den mindste irritation. Heldigvis er mit navn ikke Achilles, men Camilla Gry Elmann, og jeg sejrede ved at gennemførte de 42 fede kilometer i klitter, skov, på strand og is fra Lodbjerg Fyr i syd til Klitmøller i Nord igennem Nationalpark Thy i tiden 4:09.
Naturen var smuk og varierende, solen skinnede, temperaturen lå mellem -5 og 0 grader, vinden blæste med 5m/s og vandet på hedens moser lå tryllet hen som spændende ispassager.

Læs resten

Powercup finale, Haderslev d. 17.2.2013

Det har været en rigtig god og travl weekend. Fredag eftermiddag satte Anni og Anne-Mette spændte kurs mod Sjælland og et møde om nye muligheder for sponsorsamarbejde efterfulgt af en træningstur på det nye MTB spor i Roskilde. Vi endte dog med en tur på landevejen, da sporet i grusgraven var mega glat pga sneen – øv.
Tilbage på Fyn gik Anne-Mettes lørdag med en go gang adventuretræning. Først på cyklen med Marie mod Broby, hvor Odense orienteringsklub afviklede vinter-cup. Løbeskoene og kompas var i rygsækken, så ud i skoven og træne navigation – skønt med løb i skoven efter 13 måneders løbepause. Efter alle poster var lokaliseret, gik det igen hjem mod Odense på MTB.
Med næsten friske ben blev det så tid til at køre mod Haderslev søndag morgen, hvor der skulle køres finale i powercuppen. Her blev vi præsenteret for en noget usædvanlig bane, idet løbet blev kørt på en motorcrossbane. Læs resten

Gi´ dine ben til Afrika, Munke Mose d. 2.2.2013.

Stakkevis af løbesko…. Det var vigtigere end det sportslige resultat ved dagens velgørenhedsløb arrangeret af Munke Mose Motion i samarbejde med Fit4Run. Med en donation på minimum 50kr kunne man deltage i løbet, som havde til formål at samle penge og løbesko ind til trængende i Afrika. Derfor var der heller ikke tidtagning og kamp om at komme først. Den flotte solskins dag blev brugt som hyggelig løbetræning, hvor hver løbet omgang tillige blev støttet med sponsor kr. Anne-Mette donerede sine ben, som med hælspore og defekt næppe er i høj kurs. Men det var fint at kunne være med i knap så hæsblæsende tempo. Rigtig god forplejning. (Brian spiste ikke det hele!) – og super godt initiativ.

Ny samarbejdspartner og sponsor

Middelfart Sparekasse og Team Fit4Run har indledt et samarbejde for den kommende sæson. Det er kendt, at Middelfart Sparekasse engagerer sig i sine omgivelser – nu også i Team Fit4Run. Vi er rigtig stolte af at blive ambassadører for et pengeinstitut med ambitioner om at være bedst til kunder og samtidig en af landets og Europas bedste arbejdspladser. En position de har levet op til de seneste 12 år. Vi vil forsøge at leve op til det høje ambitionsniveau og glæder os til samarbejdet.