Påsketræning, Bordrup d. 28.-31.3.2013

Årets påsketræning skulle egentlig gå til Harzen med masser af MTB. Det blev umuliggjort af store mængder sne, så vi lavede hurtigt en plan B. Turen kom så i stedet til at gå til Bordrup i det vestjyske, hvor der er maser af fedt terræn.
De gæve Fit4Runner havde inviteret flere tilløbere til at hjælpe med hyggen og give god sparing på træningen, så der var fuldt hus. Mens huset blev varmet op torsdag, tog vi nogle runder på MTB sporet i Bordrup, der lå lige udenfor døren. Sporet var rigtig godt, og vi fik øvet masser af teknikske passager og praktisk kunnen med kædeskiller og samleled.
Fredag morgen skulle Lise afleveres i Esbjerg, så dagens første træning blev henlagt til Svømmestadion Esbjerg, hvor der både blev crawlet og spa-trænet. Det var godt nok at få løsnet musklerne lidt op inden dagens næste træninger.

Læs resten

Påskeløbene, orientering ved Silkeborg d. 28.-30.3.2013

3 dage med hver sin etape af orienteringsløb blev i påsken afviklet sydvest for Silkeborg. Camilla var med i klassen D21A – dvs. damer over 21, svær bane.
Første dag blev der løbet 6,8 km ved Velling Snabegård. Det var kuperet terræn med god variation af vegetation. Camilla løb koncentreret og fejlede først ved post 10 ud af i alt 24. Igen ved post 11 gik det galt, men det blev reddet og et ellers hurtigt gennemløb rakte til en 7. plads ud af 14.
På andendagen gik det løs i Gludsted med 6,7 km. Denne gang var det fladt og let kuperet terræn, hvilket også blev afspejlet i hurtige løbstider. Camilla fik et godt og næsten fejlfrit løb på 48 min. og var godt tilfreds.
Sidste dag var igen i Glusted denne gang med 8 km og jagtstart. Men desværre fortsatte gårsdagens succes ikke. Svigtende koncentration og motivation gav mange bom. Men alligevel blev det til en samlet 9. plads, som Camilla kunne være godt tilfreds med.
Efter en god gang påskeløb, gik turen videre til Team Fit4Run træningslejren i Bordrup.

Gepard Adventurerace, Ebeltoft d. 23.3.2013

Da vi ved midnatstid sad iført frederikshavner habit i bilen kort før start til Gepard Adventurerace, blev vi faktisk i tvivl, om vores forehavende var særlig smart. Udenfor bilen blæste det kraftigt, og temperaturen havde sneget sig ned på minus 10 grader, sååååå det var pænt koldt at bevæge sig udenfor bilen. Anni og Anne-Mette, der vandt 1. vigtige etape – nemlig at komme først til stævnepladsen, sad i bilen og prøvede at få styr på alt gearet, der skulle bruges til løbet. Al kommunikation med Camilla, der forsøgte det samme i bilen overfor, foregik på SMS. For udenfor havde vi ikke lyst til at komme.
Men vi havde trods alt glædet os længe til eventyret, og da vi sad til briefing kom lysten efterhånden over os. På masterdistancen med max. tid på 22 timer var vi 15 hold, som lagde ud med prolog i Ree Park. Der skulle løses Suduko. Den opgave blev Anne-Mette sat på, mens Camilla og Anni løb rundt efter tal, der skulle lette løsningen. Det blev dog vanskeliggjort af, at posterne var blæst væk. Men det lykkedes, og vi fik udleveret kort til det næste døgns udfordringer. Læs resten

Stige Ø Off Road – 10 km, d. 17.3.2013

Foråret plejer at være på trapperne, når der er Stige Ø Off Road, men sådan var det ikke i år. I dagene op til det årlige trail løb, som Team Fit4Run arrangerer hvert år, var det både blæsende, snevejr og frost. Så hårde betingelser for både banelæggere og løbere. 
Banen blev klargjort med god hjælp fra Mogens, Jan, Nicolai og Simon, som tilsyneladende hygger sig med at gøre ruten lidt sjov. Det legendariske mudderhul måtte udelades i år, da det simpelthen ville fryse til is. Det udelukkede også vores planer om en lille tur i vandet. I stedet kom der mange andre nye udfordringer på ruten – bl.a. en ekstra lang stigning og “en tur i høet”. Læs resten

Vintercup MTB, Ry d. 3.3.2012

Mountainbike Klub Silkeborg afviklede en afdeling af Vintercuppen lige ude foran Camillas hoveddør på Knøsgården, så selv om stænger og krop stadig var ramt efter Thy Trail Marathon, var det et impulsivt must at deltage. Men Camilla måtte også sande, at det godt kunne mærkes, at træningstimerne denne vinter IKKE har foregået på cyklen, så det blev hårdt. Der skulle køres i 60 min. på en rundstrækning på ca. 3,3 km med 100 hm. Solen strålede fra en skyfri himmel, og der var 7 graders varme. Der var kun 4 deltagende i dameklassen, og Camilla kørte en 2. plads hjem med 4 runder i tiden 1:03:54.
Foto: Mikael Bech Knudsen

Bont cross duathlon, St. Dyrehave – Hillerød d. 3.3.2012

På Nordsjælland lå stadig en masse sne, som nu var blevet til et tykt lag is i skoven. Men med sol fra en skyfri himmel, skulle det nok blive en fed dag i skoven. WATeam stod for løbet, og de havde klogeligt valgt at MTB ruten af sikkerhedsmæssige årsager kun skulle foregå på asfalt. Det betød et anderledes løb, hvor taktik også kunne blive afgørende, da der var god vind på ruten.
Anni var klar til start og melder fra løbet:
“Det blev til en forsigtig start i løbeskoene på isen, hvor pigsko ville have været at foretrække. Men det lykkes at komme sikkert rundt og ud på MTB. Efter 100 m kom to herrer og overhalede i fuld fart. Jeg valgte at tage chancen og prøve at komme op på hjul, da der var god modvind. Det kostede syre i benene, men jeg kom op og nu galt det bare om at blive hængende og få syren trådt ud. De 15 km blev en hård omgang, selvom jeg havde et godt hjul.
Jeg løb ud på anden løbe runde med tunge ben, men det gik alligevel fint. Da jeg skulle afsted på MTB igen, opdagede jeg at ham med de store lårmuskler, der trak første runde også sprang på MTB samtidig med mig. YES, efter ham igen… Jeg faldt af hans hjul 3 gange, men fik kæmpet mig op og kom ud på sidste løbetur sammen med ham. Til slut kunne jeg løbe i mål som vinder af dagens afdeling. Jeg fik takket “manden med de store gode lårbasser”, som gav mig læ i vinden, men også sørgede for at jeg fik tunge tunge ben … på den fede måde.”