Stamina 12 timer MTB, Ledreborg Slot d. 27.4.2013

Nu var det Anne-Mettes tur til at forsøge sig som 12-timers rytter i soloklassen. Foråret har budt på masser af god træning trods det kolde vejr, så formen føltes helt fin forud for løbet. Nu var Anne-Mette mest spændt på, om ryggen ville holde til de mange timer i sadlen. Stamina 12 køres ved Ledreborg Slot, så arrangørerne kalder det meget passende for Danmarks smukkeste MTB-event. Rammerne i slotsparken var bare i orden med stor teltplads, start- og mål, skiftezone, solotelt, expoområde, spisetelte og fine toiletforhold.
Løbet skulle starte kl. 8, så sammen med Jan ankom Anne-Mette fredag aften og overnattede tæt på stævnepladsen. Det var helt optimalt for at få god søvn og endnu bedre – slippe for at køre hjem efter løbet.
Selvom vi kom til stævnepladsen i god tid, var det lidt hektisk. Før vi fik set os om var det tid til start. Læs resten

Træningsweekend, Slettestrand d.23-28.4.2013

Mens Anne-Mette var ude at forsvare Team Fit4Runs farver på Sjælland og Camilla kørte MTB-O camp, startede Anni og Tine de sidste forberedelser til deres 12 timer solo MTB – H12 næste weekend i Gribskov.
Anni og Tine tog til et af de berømte “10 spir”, det 20 km lange spor ved Slettestrand. Vi blev på ingen måde skuffede. Det var et fedt spor, som vi fik kørt hver dag. Og med god hjælp fra selveste sporbyggeren, fandt vi de fede steder til at øve teknik på nedkørsler og interval træne. Familien Kronborg, som ejer Slettestrand Feriecenter, er selv inkarnerede MTB folk, så der er god vejledning og mulighed for at bruge cykelværksted.
Ud over MTB var der også en lækker udendørs crossfit bane, som vi flittigt brugt. Det resulterede så i, at nogle fik  ømme arme og andre ømme mavemuskler.
Aftenerne blev brugt til yatzy og meier, som Tine desværre blev stormester i. Vi fik også tjekket dagens høst af nye blå mærker.
Stedet kan klart anbefales og vil også blive brugt igen. Vi mærkede tydeligt den nordjyske varme for MTB folket. Klik dig videre til bonusbillede….

Læs resten

Træningsweekend på Knøsgården, Ry d. 19.-21.4.2013

Endelig tid til samling af holdet igen – denne gang i det smukke og helt fantastiske træningsterræn ved Silkeborgsøerne. Det kunne ikke være bedre med skønne omgivelser, og vejret der viste sig fra sin bedste side.
Da vi ankom fredag aften, stod Gry og Simon klar med det det helt store pasta party. Så kunne vi slå maver, mens vi på TV så adventureracerne Bjarke og Thure gå hele vejen og vinde en million i “Hvem vil være millionær”. Sejt!!
Nu skulle vi så ud i den store mørke skov på nat o-løb. Lige inden startskuddet fortalte Simon, at der var spottet en ulv i området, hvilket fik gjort en enkelt lidt nervøs. Anne-Mette og Anni tog turen sammen, så Anni ikke skulle fare vild og blive efterladt alene i mørket. Tine og Gry tog den gående. Det skulle vise sig at være en svær rute. Duoen med Anne-Mette og Anni kom først hjem omkring midnat, hvor en nervøs velkomstkomite stod og ventede. Men vi kunne berolige dem med, at vi aldrig var på vildspor! Der var bare mange bakker, mørke og en post som drillede lidt. Læs resten

Powercup MTB 1. afd., Svanesøen d. 17.4.2013

Så blev sommerens powercup startet med en dejlig hurtig og knastør rute ved Svanesøen. Hele vinteren har man gået og drømt om støvede MTB spor, og det fik vi i dag sammen med masser af dejlig varme, så de blege arme kunne luftes. Omkring 100 var mødt til start, heraf 5 damer og Anne-Mette i Teamtøjet. Det blev til en god dyst med klubkammeraten Johanne om de 2 første pladseringer. Anne-Mette tog teten og satte tempoet i front på de første 4 runder. Hun var hurtigst på de tekniske stykker, men kunne ikke rigtig få lavet et hul til Johanne, der lukkede hullet på bakkerne. Så det blev til en duo kørsel, indtil Johanne havde overskud til at sprinte forbi Anne-Mette, der der ikke var vågen på den sidste lange bakke. Vi havde gået til den og fik kørt nogle gode tider, så det er ganske tilfredsstillende. I mål var der top forplejning med både kage, te og frugt. Og som prikken over i´et gav lodtrækningen et lækkert dæk.
Billeder fra løbet her.

Offroad Duathlon, Geels Skov, d. 14.4.2013

Arrangørerne Ride4Fun ønskede at lave Danmarks hårdeste offroad duathlon, hvilket må siges i særdeleshed gjorde sig gældende på løberuten. Som ekstra overraskelse var der sørget for årets indtil videre varmeste dag og “MTBkongen” H.K.H kronprins Frederiks var til start i storform.
Løbet startede med 10 km meget kuperet og teknisk svært løbe terræn, derefter 20 km MTB og til slut 5 km løb. Det var nogle seje kvinder med mange sejre på cvet, som stillede til start sammen med Anni, så det ville blive en svær kamp om topplacering. Men hun “åd” sig stille og roligt ind på de to førende som timerne gik, og efter knap 3 timer kom Anni i mål som nr 3 – kun ca. et minut efter 2´eren. Godt tilfreds gik turen hjem fra Geels skov et gavekort på 500 dask rigere.

Læs resten