Junglen besejret – nu er det bjergenes tur!

Læs Camillas medrivende beretning om hendes debut som ultraløber.
Under fanen “Ud i verden” kan du læse om forberedelserne og om, hvordan hun gennemfører og ikke mindst vinder Beyond the Ultimate Jungle i Peru. Hvilke tanker går gennem hovedet, når man kæmper sig vej mange timer i hårdt terræn….

De mange strabadser afskrækkede ikke Camilla. Det gav derimod mod på at prøve mere af samme skuffe. Så hun er netop i Colorado for at løbe Beyond the Ultimate Mountain – vores lille bjergged vil frem i verden.

Amager Strandpark Rundt, Kajakløb d. 27.7.2013

Med kun et par uger til løbet fik Anne-Mette lokket Anni med til at ro 2´er kajak ved Amager Strandpark Rundt. Det er 4 gange a´ 5 km rundt om øen – dvs. 20 km med 2 indlagte overbæringer. Da Anne-Mette træner til VM i marathon kajak for masters var hendes arme i noget bedre stand end Annis. Så i stedet for få ekstra motor på, ville det måske mere blive som at ro med anhænger for Anne-Mette?
Inden løbet fik vi dog trænet at hoppe ind og ud af kajakken i fart. Som noget særligt ved ASR starter man stående på stranden og skal spurte ned til sin kajak i vandkanten. Så gælder det om at hoppe om bord i en fart og komme af sted i en god position. Træningen gav pote, for vi var de rene lyn og kom først ud fra stranden – foran alle de skrappe piger i kapkajakkerne. Det tog vi som en lille sejr. Til gengæld blev vi hurtigt hentet af 3 dame 2´er kajakker og derefter lå vi på en stabil 4. plads. Ruten var udfordrende med afvekslende forhold i lagunen og på Øresund. Så den solrige dag på vandet bød på både bølger, stille lavt vand samt med- og modvind. Og så selvfølgelig tungt sand i overbæringerne!
På sidste omgang dystede vi med en mix-båd, der havde kæmpet sig til 3. pladsen i deres klasse. Så vi fik en lang og hård slutspurt mod dem. Ved målgang hang Annis arme lidt mere end de plejer, men vi var vældig tilfredse med indsatsen – især vores start og overbæringer gik godt. Og Anne-Mette fik nogle kilometer i armene. Det gavner forhåbentlig til VM på Bagsværd i september.

DM marathon kajak, Maribo Sø d. 6.7.2013

Det var ren nostalgi for Anne-Mette at ro DM i netop Maribo. Mange træningstimer og konkurrencer er roet netop på Maribo søerne i landsholdstiden. I masterklassen skulle der tilbagelægges 20 km med 4 overbæringen. De var indøvet på ugens træningslejr ved Faxe Ladeplads, så de skulle ikke give problemer. Det kom der i stedet fra helt uventet front, da en nabo til campingpladsen valgte at holde udendørs techno party med sindsyg høj musik HELE natten forud for DM. Så var det Anne-Mette blev glad for som adventureracer at være vant til søvnmangel. Læs resten