DGI crossløb, Marienlystskoven og teamhygge d. 24.11.2013

Fit4Run Brian havde inviteret hele adventureholdet og de andre han sponserer til en hyggelig dag med forskellige aktiviteter. Vi mødtes i butikken til uddeling af nyt tøj, så vi kunne se flotte ud til dagens aktiviteter. På med løbetøjet og så afsted til Marienlystskoven, hvor vi alle deltog i DGI crossløb på den korte distance. Det vil sige, Brian tog billeder og frøs med anstand! Anne-Mette var eneste fra adventureholdet og måtte se sig sat til vægs af de hurtige Fit 4 Run.dk løbere. Men så var der nogle harer og turen blev alligevel tilbagelagt i tilfredsstillende tid. Det var dejligt med en løbetur i det skønne vintervejr.
Efter løbet gik turen videre til Odense Havn, hvor der var lækker brunch på det Nordatlantiske Hus. Vi fik nu selskab af svømmer Rikke Møller Pedersen, og vi fik gang i pakkespil. Næste aktivitet var i svømmehallen, hvor Rikke fik sat gang i stafetter og lært os brystsvømningsteknikker.
Inden vi gik hver til sit, fik vi set nærmere på det nye atletikstadion ved Universitetet. Det er et oplagt sted til fremtidige træninger.
Tak til Brian og alle pigerne for en hyggelig dag.

SMC adventurerace, Ry d. 9.11.2013

Et nyt race skulle se dagens lys, og der var lagt op til 6 timers adventure i skove og søer omkring Silkeborg med hjemvendte Anne-Mette og Anni. Første udfordring var at komme tidligt op. Køreturen mod det jydske gik hurtigt – Anne-Mette underholdt med oplevelser fra Australien.
Ved ankomsten kl. 7 fik vi udleveret 4 kort og kunne gå i gang med at planlægge ruten. Løbet var delt i tre etaper af 2 timer, først MTB-O så o-løb og til sidst MTB-O igen. Mellem hver etape var indlagt 2 km kano, hvor cyklerne også skulle med.
Første MTB-O etape gik fint. Vi fik lokaliseret posterne hurtigt, så kunne nå at klippe en del. Vi nåede tilbage i skiftezonen indenfor tidsfristen, men kunne her erfare at kanostrækket til skoven med o-løb var aflyst pga kraftig blæst. Fint af hensyn til sikkerheden men lidt øv for selve konkurrencen. Vi fik i stedet en lang cykeltur på landevej til o-løbet.
Igen gik det fint med orienteringen, men knap så godt med timingen. Vi satte alt ind på at nå tidsgrænsen, og Anni fik Anne-Mette på træk. Men vi kom alligevel 2 min for sent til skiftezonen og måtte indkassere strafpoint. Læs resten