Ecco trail 25K, Tommerup d. 29.11.2014

Bidende kulde er heldigvis ingen forhindring, når man skal ud på løb i skoven – hverken for trailløbere – i dag Tine og Anni eller hepper og fotograf Anne-Mette. Kl 10 satte vi løb på en 2,1 km rundstrækning. 11 runder og dermed 25 km skulle forceres op og ned af bakker, over grøfter og træstammer. Selvfølgelig gik ruten også gennem lidt mudder…. De hårde hunde tog 42 km på samme rundstrækning, så der var rig mulighed for at følges med nogen ind i mellem og få en lille hyggesnak. Mange var velkendte ansigter, så det blev en super hyggelig dag i skoven. Ved start og mål var der depot med masser af lækkerier – og kage efter løbet. Prikken over i var Annis 1. plads, som indbragte et par af de sidste nye Ecco biom trail sko, som ikke er landet i butikkerne endnu. De skal ud og testes i de danske skove – jubiiii.
Det var med godt stive og trætte ben, at Tine kørte X-mas Challenge MTB i Svendborg dagen efter. Alligevel kæmpede hun sig igennem den lange distance. Når man har tilmeldt sig er der jo ingen vej udenom. Det blev selvsagt ikke i fantomtid, men Tine kom alligevel på podiet og blev belønnet med en bikefit i lodtrækningen. Det betaler sig at være sej!
Tjek billederne fra Ecco trail 25K HER – Anne-Mette har fanget Anni og Tine på efterårstur.

Team Fit4Run holder Trailløb Stige Ø – start træningen nu.

Mange har spurgt til vores løb på Stige Ø, som jo i 3 år har været en stor succes. Nu får du endnu engang chancen. Søndag d. 22.3.2015 går det igen løs med et 10 km trailløb af den hårde kaliber på Stige Ø. Vi vil som sædvanlig sørge for, at den hyggelige stemning er i højsædet -og så garanterer vi at det bliver en hård dag med masser af bakker og andre naturlige forhindringer, der sikrer sved på panden og mudder på tøjet. Hold øje med vores hjemmeside under fanen “Trailløb Stige Ø”, hvor der kommer mere information og link til tilmelding. Og så kan du godt begynde træningen med det samme…..

Læs resten

Lidt efterårsnyt

Team Fit4Run er igen blevet begavet. Det er en fornøjelse, at vores sponsorer hele tiden sørger for at vi har lækkert grej og ser godt ud. Senest er der kommet solbriller til både MTB og løb fra Xtreme, forskellige løbe- og cykelhandsker til de kolde måneder fra GripGrab og Fit4Run har beklædt os med kompressions tights fra 2XU.

Anne-Mette har haft en lang sæson i år, og valgt at bruge vintermånederne til at få styr på sin dårlige ryg. Hun er i gang med antibiotikabehandling for modicforandringer og skal holde sig i 3 måneder – ingen træning og sygemelding fra arbejde! Det er hård kost, men hun vender forhåbentlig tilbage i forbedret udgave i det nye år.
I Svendborg er der kommet familieforøgelse hos Tine, der dog stadig får luftet både MTB og løbesko. Tillykke med guldklumpen Sofie.
Camilla er ikke længere en del af Team Fit4Run. I det nye år drager hun til New Zealand, hvor spændende oplevelser venter. Fremover vil vi helt sikkert mødes til nye udfordringer. Held og lykke med det hele….

Score Multi Challenge, Søhøjlandet d. 1.11.2014

3 discipliner – 5 timer og så samle flest mulige poster er konceptet på løbet. Dog med begrænset tid til de forskellige discipliner.
I foråret havde Anni sammen med Malene vundet startnummeret, så der var ingen vej uden om. Men hvem har også lyst til at sidde indendørs på denne smukke november dag med 18 grader og sol, når den kan bruges i kano med udsigt til Himmelbjerget, på Nordskovens lækre MTB spor og til fods i Sønderskovens bakker (eller “bjerge” ifølge Malene) med bl.a. H C Andersen bænken og Kongestolen.
Kl 10.00 lå 37 kanoer pakket med cykler klar til start på Julsø. Fuld gas mod første stop – troede vi. Jo jo der blev sådan set givet gas, men kanoen sejlede mere i utallige S-er end lige ud. Anni har altid siddet forrest i kanoen, og Malene har sjældent været i en, sååååå…. Heldigvis havde vi tre ture af ca. 15 min. i kano, og vi blev bedre fra gang til gang efter små justeringer.
Vi fik en lidt skæv start på første MTB etape, men fik hurtigt kørt os ind på kortet og lavede ikke flere fejl resten af dagen. Desværre havde vi to punkteringer og missede derfor en enkelt eller to poster.
Vi valgte at løbe et lidt kortere o- løb for i stedet at bruge mest mulig tid på sidste MTB-O, da det er Malenes spidskompetance. Alt gik som planlagt, og vi røg lige til postene.
4 minutter før Cut Off strøg vi i mål til en samlet 2. plads i damerækken. Pointene havde givet os 7. Plads i herrerækken.
Lækker start på november, og dagen sluttede fællesspisning og hygge i spejderhytten.