Skjern Å running challenge, d. 25.4.2015

skjernåAnni var med langs Skjern å….
Der blev taget en hurtig beslutning om at deltage i løb, når nu jeg var i det jyske til konfimation. Lørdag morgen 3 timer inden starten til Skjern å running challenge besluttede jeg at give Malene selskab på de 14,6 km fra Tarm til Skjern gennem Skjern Å ådal. Vi fik fikset en barnepige – tak Annika, og drønede afsted til løb.  Der var ikke mange mennesker at se, så godt vi kunne lokalisere en startportal. Men 10 min. før start dukkede folk op alle steder fra.
Starten gik, og efter få km startede regnvejret også. Det blev 14,6 meget flade, blæsende og våde km. Igen afsluttede jeg med at avancere en placering op i kvinderækken ved at hente en i spurten på de sidste 200 m. Der var dog noget kaos i resultaterne. Da jeg tog derfra, forlød det at jeg var blevet nr. 5, selvom jeg havde ligget i fronten under løbet og kun havde set en kvinde foran mig. Senere på dagen fik jeg dog at vide, at jeg var blevet råbt op til præmieoverrækkelse for en samlet 3. plads. Men da var jeg taget hjem – meget våd og kold.

Egeskov Slotsløb d. 25.4.2015

egeskov2Efter 6 måneders pause med løb er Anne-Mette ved at få gang i løbeskoene igen. Vinterpausen har sat sit spor på formen, men lysten til at få pulsen op fejler ikke noget. Og hvad er bedre for formkurven end et løb, hvor man presser sig selv lidt ekstra?
Egeskov Slot dannede en flot ramme om dagens løb. Og efter løbet kunne deltagerne da også komme gratis ind i parken ved fremvisning af løbsnummer. En god forretning at give 75 kr. for et startnummer i stedet for 180 kr i entre´, så det havde mange benyttet sig af.
Anne-Mette mente at 5 km ville være en fin distance at starte ud med, men ved tilmeldingen viste det sig at ruten var 5,5 – og efter løbet viste GPSén, at turen var 5,7 km. Men det er jo ren bonus. Læs resten

Gapard Adventurerace, Hou d. 11.4.2015

gepard1Et rigtig godt adventure race, tilrettelagt i området ved Hou (Horsens) blev kørt af Tine og Anni, som til lejligheden havde lånt Malene for at fuldende holdet. Da vi stod ud af bilerne kl. 5.30 og gjorde klar til start pippede fuglene, og solen begyndte at titte frem. Bedst som vi troede, at vi havde styr på ruten og rutevalg, kom der to min før start et lille tvist, som der skulle tages hurtig stilling til. Prologen indebar at man kunne vælge et o-løb og finde flere valgfrie poster til resten af dagen, eller bare cykle afsted uden ekstra poster. Men jo flere poster jo bedre, så dem ville vi selvfølgelig hente. Derudover kom der lige en detajle mere. Vi kunne få kortet med det samme, men så var det spejlvendt -eller vi kunne vente 5 min og få et grovtegnet kort. Efter rådslagning frem og tilbage valgte vi det sidste på baggrund af dårlig erfaring med spejlvendte kort fra tidligere adventure race.
Vi fik hurtigt delt kortet i flere stykker og løb afsted efter de 5 ekstra poster. De nye poster skulle så lægges ind i vores oprindelige plan, og selvfølgelig var racet skruet sådan sammen, at der nu skulle laves nye vejvalg.  Læs resten

Påskeløbene, Mols d. 2.-4.4.2015

påskeo-løbAnnis første o-løbs tur skulle gøres med stil, så det blev til 3 dage i Mols Bjerge sammen med 1800 andre o-løbere fra hele Norden. Der skulle også køres lidt MTB på det sprøde spor i Ebeltoft.
Jeg er stort set helt grøn i orientering, selvom jeg har passeret de 40. Har dog vundet en konkurrence i orienteringsløb i Odense, hvor det viste sig, at konkurrenterne var en flok børn som gik mig til navlen. Siden da er det kun blevet til et par enkelte orienteringsløb.
Så spændingen var stor da jeg skulle løbe 1. etape. Jeg havde set, at alle gik rundt med en dims om armen, og så måtte jeg jo også eje sådan en. Fik den købt, sat på armen, løbsnummer og kompas fundet frem og så afsted mod starten. Lige som jeg skal til gå i startboksen, opdager jeg at min SI brik stadig ligger i tasken på stævnepladsen 1 km væk. Jeg får den hentet og kommer 5 min for sent til start. Rigtig skidt start at stå med puls 200 og så løbe sit næsten første o-løb på mellemsvær bane. Læs resten