Powercup 3. Afd., Grøftebjerg d. 24.6.15

Grøftebjerg1.2015MTB sporet i Per Isaksens baghave i Grøftebjerg er lidt af en lækkerbisken for mountainbikere. Især for dem der vil have intensitet og høj puls krydret med tekniske udfordringer. Anne-Mette havde testkørt ruten med Næsby Cykelmotion og kunne ikke modstå fristelsen for at køre MTB løb igen.
Damerne startede i sidste gruppe, så udover vores interne dyst kunne vi også jagte herrerne. Allerede fra start blev der kørt godt til, og jeg vidste det ville blive ualmindelig hårdt at køre 1 time. På de første 2 runder havde jeg kræfter nok til at kæmpe med i front, men efterhånden slap energien op, og omgangstiderne knap så skarpe. Et par minutter i lukketid måtte jeg ud på sidste omgang. Dårlig timing – lunger og muskler var klar til at stoppe, men løbet var ikke slut før endnu en omgang var kørt. Det så ikke ud til, at flere damer slap med ud på sporet, så ingen grund til at køre sig selv mere i smadder. Nu var det bare om at køre sikkert til mål. Ruten levede fuldt ud op til forventningerne. Det var rigtig fedt at køre løb igen, men lidt øv ikke at kunne holde tempoet oppe hele vejen. Indsatsen indbragte en 2. Plads men gav også et fingerpeg om, at den skal have een over nakken i de næste 2 ugers træning frem mod EM i cross triatlon.
Foto: Ove Jørgensen

Sommerens beklædning fra Fit 4 Run: Saysky løbe- og tritøj og Altra trailsko

altraskibhus

 

 

 

 

 

 

 

Fit r Run har igen sponseret lækkert tøj og sko til sommerens konkurencer. Vi er nu beklædt med det lækreste tri-tøj fra Saysky – bedre kvalitet skal man vist kigge længe efter.

Til trailløbene i skoven er der en ualmindelig lækker Altra Superior 2.0 på fødderne. En ny spændende sko, som får virkelig gode anmeldelser.
Anne-Mette flashede tøjet til en 10 km ved Skibhusløbet d. 21.6.

Zooløbet, Odense d. 17.6.2015

zoo1Fit4Run-Brian havde lagt op til en rigtig hyggedag for teamet på engen, når der skulle løbes Zooløb. Hyggen fik dog svære vilkår i den vedvarende regn, så det handlede bare om at holde varmen og få løbet sin konkurrence.
Vi havde netop fået nyt lækkert løbe- og tritøj fra Saysky, så det skulle selvfølgelig flashes – og godt så vi ud i vores nye outfit.
Anni skulle i ilden på 10 km kl. 18 som første løber. Anne-Mette var klar som hepper – en tvivlsom fornøjelse i regnen. Det våde vejr gjorde også ruten udfordrende og glat for løberne, så der var ikke lagt i kakkelovnen til nye rekorder. Med start fra engen gik ruten gennem Fruens Bøge og videre ind i Zoologisk Have, hvor dyrene dog klogeligt havde søgt læ for vind og regn. Der var et halvt hundrede skarpe sving, hvor man skulle passe på ikke at glide, og det var svært at holde godt flow. De sidste km på ruten gik op af Langelinie, hvor der var vejarbejde, så også her skulle tungen holdes lige i munden. Sidst på første runde stod Brian klar med den store linse og knipsede billeder. Så var der lige endnu en omgang mere på ruten. Anni holdt sin placering og løb i mål som 4. dame.
Godt gennemblødt kunne Anne-Mette nu afføre sig flere lag uld- og regntøj for at gøre klar til 5 km løbet. Gummistøvlerne blev afløst af et par løbesko med dupper, og det inderste lag løbetøj lignede mest af alt noget, man ville have på en vinterdag.
Opvarmningen var lidt minimalistisk, men kroppen blev klar til en tur i regnen. Ulla og Anni heppede – en god hjælp, når man pustende kæmper sig frem mod en god tid. Formen er stadig på vej op efter vinterens skader, så Anne-Mette kunne ikke andet end være godt tilfreds med løbet og en placering som 5. dame.
Vi kom hurtigt i det varme tøj igen – incl. hue og handsker, og så var det ellers hjem til et varmt bad og det uldne tæppe. Hyggen med Brian og de andre team kammerater må vi have til gode til en solrig dag.
Foto: Brian Jørgensen, FIT 4 RUN

DM Masters sprint kajak, Brabrand Sø d. 6.6.2015

DM5000m2Afbud til DM i triathlon pga lyskenskade blev i stedet til en gang ren retro kajak! Godt armene kan, når andre kropsdele strejker.
Der er over 20 år siden Anne-Mette sidst har stiftet bekendtskab med distancerne til kortbaneroning, så det var med spænding at der skulle prøves kræfter med 200m, 500m og 5.000m i enerkajak ved DM på Brabrand Sø.
Jeg havde glædet mig til masser af sol, spejlblankt vand og ellers en hyggelig dag med nogle gode konkurrencer på vandet. Det blev i stedet en yderst udfordrende dag med store bølger og masser af vind – en dårlig kombi med smalle kapkajakker. Læs resten