Nye dame bib fra Xtreme

xtremebib1 xtremebib2Så er de lækreste bibs specielt designet til kvinder landet. Cyklende kvinder har været med inde over udviklingen, og intet er overladt til tilfældighederne. Disse cykelbukser er fremstillet i utroligt lækkert materiale og sidder ualmindelig godt. Et smart lyserødt bånd afslutter buksen, så de holdes på plads. Og selerne er ultra tynde, så dem mærker man overhovedet ikke. Uden tvivl et lækkert bekendtskab, der også er afprøvet på cyklen. Puden er et kapitel for sig selv – 5! lags indlæg gør enhver længere tur meget behagelig.

Hvis du sætter pris på godt funktionelt cykeltøj, der passer – så prøv dem. De kan købes på Xtremes webshop hvor du også finder matchende cykeltrøje og andet godt til cykelturen.

Videbæk Adventures d. 19.-20.9.2015

videbaekSom nu fuldgyldigt medlem af Team Fit4Run skulle man mene, at præstationsnødvendigheden var overstået, skriver Malene. Men min debut blev ikke så glorværdig, som den kunne have været. For jeg har aldrig lavet så mange bom som til dette adventurerace!
1,2 og 3 – værsgo at kør!
Det hele startede kl 23:00 lørdag aften med et lille O-løb, hvor vi måtte dele os. Der skulle hentes 11 poster i den lille skov, hvor “Marens Patter” vist også lå placeret. Jeg gættede selv på, at der måtte findes to styk toppe ude i skoven, men med de 5 post placeringer jeg alene skulle ud at finde, stødte jeg vist ikke på dem. Enten det, eller også var Maren ikke en Pamela Anderson!! Inden vi delte os, fik vi lige afstemt, hvor på kortet vi var. Jeg blev ved at sige til Anni, at hun skulle nordvende kortet, men hun holdt fast i, at det havde hun skam også. Først da vi får sammenlignet de to kompasser viser de to forskellige nord retninger!! Læs resten

Et stærkere Team Fit4Run – nu med Malene Bredahl

MBredigeretDen gamle Team Fit4Run stamme bestående af Anni, Tine og Anne-Mette har været på jagt! Vi har været på udkig efter en ny teammate til at supplere og forstærke holdet. I den forbindelse er vi heldige at have fået Malene Bredahl med på Team Fit4Run. Malene kan supplere paletten af holdets færdigheder med rigtig gode navigationsevner, da hun har stor erfaring med MTB-O fra et par år på landsholdet, ligesom hun ved DM har høstet medaljer i denne disciplin. Malene er en stærk og erfaren adventureracer og har tidligere kørt med WATeam, inden hun i denne sæson er blevet en del af Team Fit4Run. Heels on Wheels, MTB løb for kvinder, har siden opstarten haft Malene ved roret. Og med et bijob som tidtager ved div. løbsarrangementer har Malene et godt netværk.

Copenhagen ½ marathon d. 13.9.2015

Cph½Anni fik et godt tilbud om at løbe ½ marathon 10 dage før løbet – og hvorfor egentlig ikke gribe chancen? Jeg havde hørt fra sidste år, at det skulle være den største fest med musik, stemning og underholdning langs ruten og ikke mindst 24.000 andre glade løbere. Så jeg stillede op under dæknavnet Helle Olsen, da navnet ikke kunne ændres. Men hvad skete der så lige…..? Regn, regn, regn og kulde på løbsdagen. Det havde jeg ikke bestilt, så gad vide om København stadig ville være fyldt med musik og tilskuere ?
Jeg skulle stå i startboxen ved Parken på Østerbro ca.  ½ time før start. Hu ha, det var koldt, men varmen skulle nok komme, når jeg kom i gang. Forud for løbet, havde jeg ingen planer om tider, da der de sidste uger havde havde flere lange adventureraces. Så jeg løb mest for oplevelsens skyld. Og sagt med samme – tilskuere og musik var fantastisk hele vejen rundt. Jeg er imponeret!, og så var det meget velorganiseret med så mange mennesker. Ved 10 km overhalede jeg Bubber, det opdagede jeg dog ikke før alle tilskuere omkring mig råbte: “Der er kommer Bubber.” Han var helt overskudsagtig og smilede til alle. Det gav også mig lidt ekstra energi.

Læs resten

Team Race, Langesø d. 5.9.2015

teamraceTraditionen tror stiller Team Fit4Run med hold i Langesø. Denne gang med Anni, Tine og Malene. I år er det nyt koncept, nyt navn og ikke en del af adventurerace cuppen. Løbet inspirerede os dengang til mere adventurerace og starte Team Fit4run. Lige siden har løbet i Langesø haft en helt speciel plads hos os. Adventurerace i Danmark har siden vi startede, ændret sig meget og bl.a. fået sin egen union. Team Race, der tidligere hed Firma Multi Motion, har trods ændringer holdt fast i konceptet med hovedvægten på team/samarbejdsøvelser. Der stilles ikke så store krav til lange hårde stræk på cyklen, løbe- og orienteringsevner.
Løbets længde på 4 eller 6 timer gør det til en god mulighed for at snuse til adventurerace og have en sjov (og hård) dag i skoven. Nogle stiller op på hverdagscykler, og for mange er det første gang de prøver den slags konkurrence. Annis arbejdskollegaer er et godt eksempel. De blev lokket med for mange år tilbage, og de holder fast i traditionen om at køre dette adventurerace hvert år som sjov, hygge – men også for at vinde.
Det er en dag hvor vi kan give nybegynderne lidt gode råd og tips, og hvor vi får trænet samarbejde på andre måder en normalt. I år blev vi budt på: “byg en bro”, kickbikes, klatring, løb med vand op og ned af en skrænt, byg en båre, bueskydning, kano med huskeopgave, forhindringsbane, samt 2 o-løb og MTB singletracket Sydsporet i Langesø. Alt sammen i valgfri rækkefølge, jo mere vi gennemførte jo flere point.
En fin dag for holdet med fint flow og tid til hygge – og stadig absolut et løb for alle.