DM ultralang o-løb, Grib Skov d. 31.10.2015

MB.DMultra2015Ultralang i denne sammenhæng betyder 14 km i luftlinje med 17 poster. For Malene betød det i dag omkring 20 km og for Anni 19 km. Vi fik begge de 17 poster uden fejlklip. Så langt så godt….. På vej til start fik Malene givet Anni de sidste tip – husk at bevare roen, når starten går, også selvom alle de andre styrter afsted – Vær opmærksom på flere “opfang” i naturen, så der ikke bare bliver løbet med fuld gas med hovedet under armen. Vigtige ting at huske, specielt når det var første løb med svær orientering.
Selvom vi løb hver vores aldersgruppe, havde vi den samme bane og kunne derfor nørde banen igennem bagefter med vores vejvalg og tider til de enkelte poster. Det er god læring til næste konkurrence. Malene havde en hård dag på ruten. Hun gik helt sukkerkold, og da der ikke er energiposter undervejs, og hun heller ikke selv havde med,  betød det 3 timer og 10 minutter i skoven. Det kostede et par bom, og det var en meget udbrændt Malene, der krydsede målstregen. Anni brugte 2 timer og 38 min. Da det var Annis første DM i orienteringsløb, og det blev gennemført med et minimum af småfejl i forhold til erfaring og niveau, så var hun svært godt tilfreds med sin 4. plads i aldersgruppen 40-45 år. Selvom Malene havde en meget lang dag i skoven, så blev til bronze i hendes aldersgruppe.

Eagle Race, Hvalsø d. 10.10.2015

Eagle2015.4Årets sidste adventurerace i DARU-cuppen er netop overstået. Vi har kørt 8 ud af 11 løb i denne sæson, så vi er ved at være godt mættet af konkurrencer. Heldigvis var der lovet smukt efterårsvejr, og organisationen bag Eagle Race havde virkelig fået skruet et godt og spændende program sammen, så vi ikke på nogen måde kom til at kede os og føle dagen var lang.
Vi startede med O-løb i de smukke skove omkring Hvalsø. Her havde vandet også tilpas kølig temperatur, når posterne skulle hentes i det våde element.
Det blev på flere måder et sjovt løb. For det første dukkede der et nyt (for os) damehold op, som gav kamp til stregen. De lagde hårdt ud på o-løbet med at løbe fra os, da vi sammen med mange andre ikke kunne finde en post. De fandt de hurtigt, men efter deres udsagn – lidt heldigt. Det tæller jo også, og gav dem et forspring. Malene var ellers meget skarp på orienteringen undtagen den ene post. Forinden var Malene så fokuseret på kortet at hun ikke opdagede et meget højt hegn. Til stor morskab for mig og et andet hold som lå lige i hælene på os, løb hun direkte ind i det med snuden først. Måske det var årsagen til lidt slinger i kursen? Læs resten

H. C. Andersen Marathon d. 4.10.2015

HCA1.2015Team Fit4runs alderspræsident, Anne-Mette, havde kaldt til 50 års fødselsdag lørdag d.4.10., og her mødte flere gamle Fit4Runner også mødt op. Super hyggeligt igen at mødes med Line og Kristin samt selvfølgelig de nuværende teammates Tine og Malene som udover mig (Anni) var med i selskabet. Godt der blev serveret sportskost, da Team Fit4run altid er på vej til en ny konkurrence – denne weekend skulle der løbes ½ og hel marathon.
Løberne på ½ marathon for kvinder, heriblandt Tine og Malene blev sendt afsted kl. 9.00, mens jeg selv skulle starte kl. 10.00. Anne-Mette og jeg fik sendt de to andre af sted, og jeg begyndte så småt at gøre mig klar fysisk og mentalt. Jeg har kun løbet et regulært marathon før –  for 5 år siden i tiden 3:46. Jeg husker tydeligt, at jeg mødte muren allerede efter 27 km og hvor hårdt det var, så nu skulle der virkelig oplagres en masse mental parathed.
Målet denne gang var en tid mellem 3:30-3:45, og så gerne møde muren senere 😉 Læs resten