Trailman serien 1. afd, Geel Skov d. 8.11.2015

Oprindeligt var det Malene, der var tilmeldt Trailman serien på Sjælland, men p.g.a. en øjenoperation, så hun fremover kan undvære briller og kontaktlinser, overtog Anni billetten.
Det var med lidt betænksomhed. da jeg siden H.C. Andersen Marathon i oktober har døjet lidt med løberknæ. Derfor har orienteringsløb været at foretrække, da mit tempo der ikke er så højt der endnu.
Jeg testløb knæet torsdag med en 5 km tur i godt tempo. Det var ikke noget problem – ud over at det er lang tid siden, jeg sidst har løbet kort og hårdt. Men på med trailskoene og afsted til start på et 12 km trailløb med masser af dejlige højdemeter og lækre spor. Jeg havde Ingen knæproblemer, så jeg var bare glad for endelig igen at kunne løbe kontinuerligt. Nu skal der igen flere km i benene.

Xterra VM, Maui – Hawaii d. 1.11. 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVerdensmesterskabet i Xterra -crosstriathlon blev en fantastisk oplevelse, men også et stævne med en del bump på vejen.
Anne-Mette fik kvalifikationen i hus allerede i juni ved Xterra Sweden. Og så gik planlægning og målrettet træning ellers igang. Men det skulle desværre ikke gå så nemt. Først kom en skadet lysken i vejen, og da formen så igen var opbygget, stod knæet af. Med et knæ ramt af slidgigt er træningsmængden altid en balancering på en knivsæg. Det var tæt på stævnet, så eneste løsning var en blokade. Det blev nu muligt at træne igen, og så kunne turen gå mod Hawaii og VM i skønne omgivelser.
Efter 24 timers rejse og 2 flyskift stod Anne-Mette i Maui’s lufthavn. Her fik hun udleveret en smadret cykelkuffert, som næppe ville komme på flere rejser. Heldigvis havde cyklen ingen skader. Læs resten