Kong Vinter Adventurerace – beklædningen betyder alt….

egon.johansen2Når man d. 16. januar står op kl. 6 og ser, at der ligger 5 cm sne udenfor, og termometeret siger -5 grader, kan man godt et øjeblik blive i tvivl om det nu er sjovt at skulle ud at køre 10-12 timers adventure race…..
Men hvis nogen skulle være i tvivl, så er det faktisk rigtig fedt og oplevelsesrigt at bevæge sig rundt i et smukt vinterlandskab. Det kræver bare en vigtig ting: Rigtig påklædning, så man ikke frysernår man skal være 10 timer undervejs. Så er godt selskab selvfølgelig også vigtigt – og det er der med garanti med trækhesten Tine, kortføreren Malene og så mig selv – sporhunden Anni.
Men hvad er det rigtige tøj så? Det varierer nok lidt fra person til person, og hvor hurtigt man bevæger sig. Har man mange stop, er der vind eller er tempoet lavt specielt på cyklen, kræver det mere tøj. Det vigtigste er altid lag på lag princippet, så man kan tage overtøj af under løb og tage noget vindtæt på ved cykling. Til mere stillestående aktiviteter som f.eks. klatring, får man brug for varmt tøj. Klatring er typisk der jeg (Anni) går total “fryse-kold”.  Læs resten