Trailløb Stige Ø d. 10.4.2016

stige1Endnu engang lagde bakkerne på Stige Ø jord til Team Fit4Runs legendariske trailløb.
Det kræver sin mand og kvinde at løbe i det kuperede terræn, men i år havde man mulighed for at forberede sig ekstra godt ved at deltage i en af vores fortræninger. Det var der en del der tog imod, og vi havde et par sjove og hårde træningsaftener forud for løbet. Et andet nyt tiltag var de nye distancer. I år kunne man vælge mellem 6 og 12 km, hvilket de fleste var glade for…..
Vi havde skruet en udfordrende og hård rute sammen, hvor vi brugte nogle af elementerne fra den nye crossfit bane same nogle af vores gamle klassikere. Bl.a den største bakke, som man kastes ud på lige efter start. Man fik også i år lov at bruge armkræfterne til at trække sig op over den stejleste bakke.
Omkring 150 løbere mødte frem på en dejlig forårsdag og fik sved på panden samt en go løbeoplevelse. Der var smil på læben og en munter stemning i målområdet.
Vores sponsorer bakkede op i stor stil, så vi igen kunne præsentere et overflødighedshorn af flotte præmier.
TV2Fyn var på pletten og lavede DETTE FINE INDSLAG
Der blev taget rigtig mange billeder fra dagens løb af Lise Myltoft, Jan Kortsen og brian Jørgensen. Se med og nyd dem under fanen Trailløb Stige Ø – foto fra løbet.

Delta Adventurerace, Odder d. 2.4.2016

delta3Race rapport….
Tiden siden vi løb årets andet adventure race er fløjet afsted med bl.a. Trailløb Stige Ø, ruteopsætning, fortræningen til løbet og meget mere.
Men her kommer den korte udgave af hvad vi (Tine, Malene og Anni) fjollede rundt med i Odder og omegn d- 2. april.
Vi var ret forventningsfulde, da der sidste år var mange små lækre overraskelser og finurligheder.
I år startede vi med at blive kørt i bus til Skanderborg, hvor cyklerne også røg op. Det var med bekymring vi så dem blive læsset, da vi ikke har ikke gode erfaringer med det fra tidligere løb. Det kan koste kabler, gearskiftere mm., men vi krydsede fingre for sikker transport.
I Skanderborg by fik vi prolog o-løbs kort. Vi skulle samle 30 point, inden den stod på bike’n run eller kano. Vi tænkte at det ville være taktisk smart at tage nogle valgfri poster under prologen, da vi regnede med at kunne nå at hente alle poster i løbet af dagen.  Læs resten