Oure Adventurerace d. 20.5.2017

Anne-Mette er løbsberetter fra weekendens adventurerace på hjemmebane:
Jeg har trådt mine barnesko i det sydfynske – især omkring Ollerup og Ø. Skerninge, så der var lagt op til en tur down memory lane, da Oure Adventurerace annoncerede start på deres ræs i netop Ollerup.
Som prolog blev alle Challenge teams sendt ud på et mini o-løb, før der skulle padles SUP på Ollerup Sø. Her fik vi vist vores overarme og evner indenfor padlesporten. Flere hold måtte se sig overhalet af vores 4 mandshold. Som noget helt særligt var vi nemlig 4 kampdygtige Team Fit4Runner på dagen. Faktisk 5, for Tina kørte 8 timers MTB  løb i Åbenrå.
Efter en hurtig prolog strøg vi ud på byorienteringsløb i Ollerup. Her startede underholdningen med anekdoter fra barndommen. Først blev Stein Baggers barndomshjem udpeget – og senere, da vi kom til Ollerup Gymnastikhøjskole, mit eget hjem og legeplads gennem 18 år. Læs resten

MTB træning v. Gardasøen

Tina er netop hjemvendt fra Garda….
Den årlige træningslejr/cykelferie med Fredericia Cykelklub til Gardasøen var ventet med spænding. Endelig skulle jeg ned og træde watt opad og køre lange, tekniske stykker nedad.
Lørdag morgen trillede bilen, efter 16 timers transport, ind på campingpladsen San Vito lidt udenfor Bardolino. Vejret var i top, så alle 3 personer i bilen røg afsted på den mytiske strækning op til Prada (18 km og 1000 hm på asfalt) for lige at få blod ud i benene. Nedkørsel på blandet underlag; så var vi ligesom i gang.
Jeg havde tilmeldt mig 2 guidede ture med den lokale dansker, Joachim Jerichow, som ejer cykelrejsebureauet www.bikeitalien.com. Han er tidligere professionel basketballespiller, og har spillet for et par forskellige klubber i nærheden. Nu har han “sadlet” om, men hans højde sladrer lidt om hans fortid. Der var 2 ture at vælge imellem, “bjergkyllingen” og “bjergkongen” – det kræver vist ikke den store fantasi at forestille sig, hvilken en jeg valgte. Læs resten