Delta Corona Adventurerace, Vejle d. 20.6.2020

Der lægges strategi for indsamling af poster på havnen

Et forår uden adventureraceoplevelser skulle nu indhentes – og det blev det i den grad.
Team Fit4Run kaprede Ditte Brinkmann til forstærkning. Hun bidrog med masser af erfaring, teamspirit og ikke mindst denne løbsberetning:

Vi stillede med to skarpe hold. Duoen Marlene og Tine samt trioen Anni, Anne-Mette og Ditte. Tina måtte vi desværre efterlade derhjemme med en skade.
Dette års Delta Adventurerace stod på free-order bane, coronavenligt.
Ikke mange detaljer var sluppet ud, så da starten gik, og vi fik kortene plus roadbook i hånden, var det med hurtigt at få lagt en strategi. Her var første twist at gennemskue pointsystemet. Trods det var opgaverne fordelt; Anni navigerede på O-løb, Anne-Mette styrede kortet på MTBO, og Ditte sørgede for overblik i roadbooken.
Afsted gik det ud i Vejles bakker på MTBO. Hurtigt ramte vi første TA, hvorfra vi stak afsted på o-løb i Nørreskoven. Her var sjove postplaceringer i gamle rør og på et væltet træ i en sø. Til sidst ramte vi stranden og måtte vade fra mole til mole i vand til brystet for at samle alle poster. Læs resten

Nyt SAYSKY tøj fra Fit4Run

Brian fra Fit4Run har igen forkælet os med lækkert løbetøj fra SAYSKY. Det kom der en lille fotosession ud af, hvor Anne-Mette poserede på Odense havn sammen med de andre Fit4Run sponserede atleter..

Foto: Brian Flemming Jørgensen