Aarhus Adventure Challenge d. 24.10.2020

Et nyt løb i kalenderen, så dagens lys i lørdags.
Sultne efter eventyr, mudder på skoene og sved på panden (lige den del fik vi ikke i kolde regnfulde Thy) stod alle Team Fit4Runner klar til start. Suppleret med Ditte kunne vi stille med 2 hold til urban ræs i Århus.
Vi kunne hurtigt konkludere, at vi er ved at blive gamle i gamet. Øjnene er ikke, hvad de har været – en lup bliver det næste, som kommer på pakkelisten. Selvom vi havde allieret os med yngre øjne, måtte hovederne helt ned i kortene under ruteplanlægningen.
Der blev lagt ud med foto o-løb rundt i Århus. Gaderne lå ret stille hen i disse coronatider.
Begge hold slap godt fra opgaven, og nu gik turen rundt om Århus på MTB, i kano og løbesko.
Der var ikke sparet på tøjet efter den kolde oplevelse i Thy, så med skønt solskin og noget højere temperaturer i Århus, kom der sved på panden. Lækkert ræsvejr.

Læs resten

Thy Challenge d. 10.10.2020

Så genså vi Thy Nationalpark -denne gang dog mest i regn, regn og mere regn.
Anne-Mette, Tine, Malene og Anni tog på tur på MTB fra Bulbjerg i Thy til Vorupør på jagt efter poster i adventurerace “Thy Challenge”.
Løbet var et såkaldt freeorder løb, hvor vi selv skulle lægge ruten efter hvilke poster vi ville nå, inden målet lukkede kl. 23:00. Vi regnede (mere regn høhø) nu med at nå i mål inden lukketid. Alligevel blev det en lang racedag på ca 11,5 timer – gennemvåde og lidt kolde, men med højt humør og smukke udsigter som belønning.
Efter lidt startvanskeligheder med et lille fod-orienteringsløb i Bulbjerg måtte vi sande, at vi var de sidste der drog afsted på cyklerne……….Men i løbet af dagen fik vi hentet flere og flere hold, hvilket hjalp på humøret.
Tak til både arrangør og hjælpere for et fedt race. Og ikke dårligt med bl.a. Thy pilsner og andre lokale lækkerier som præmier.