Montane Kong Vinter Adventurerace, Præstø d. 31.7.2021

At blive klar til Montane Adventurerace ved Præstø blev noget stressende.
Dagen før start blev holdet grundet skade reduceret til Tina og Anne-Mette.
Bilen blev læsset med grej og toptunede cykler, og vi ankom i god tid. Det skulle vise sig at være rigtig smart.
Den ene cyklen havde tabt pusten på køreturen. Utætheden lod sig ikke finde, og en pumpe hjalp ikke.
Af med dæk og frem med en slange. Men ventilen sad uhjælpelig fast på fælgen. Alt tilgængeligt værktøj kom i brug. Tik tak….. tiden gik. Vi fik ødelagt reserveslangen, og sådan blev det ved.
Vores start gik. Tilbage stod fighter-holdene (og os…) Vi var heldige at få doneret en slange, og meget taknemmelige kunne vi starte vores løb 20 min efter de andre på Challenge distancen.

XTERRA Belgien d. 10.7.2021

Så blev det endeligt muligt at konkurrere i udlandet.
Sammen med Anette Jensen fra Næsby Cykel Motion tog Anne-Mette til XTERRA Belgien i begyndelsen af juli. Et stævne hvor der er garanti for fest og stemning.
Slaget skulle stå i den smukke bjergrige by Namur i Vallonien, den sydlige del af Belgien.
Konkurrencen ville starte med 1500m svømning i floden Meuse. Pga skibstrafik fik vi kun en kort mulighed for at blive dus med vandforholdene.
MTB ruten på 2 x 18 km havde en del højdemeter. Men største udfordring ville uden tvivl blive mudder, som gjorde en lang passage umulig at cykle.
Løberuten startede med opstigning gennem en jungleagtig slugt, hvor der skulle bruges både arme og ben på vejen op. Så fulgte et langt lige stræk, inden et teknisk nedløb. I alt 2 x 5 km.

Læs resten

Ny sponsor – Brubeck sportstøj og undertøj

Vi er heldige at have indgået et samarbejde med Brubeck, der producerer sportstøj og undertøj i top kvalitet.
Den danske virksomhed ligger i Middelfart, hvor de har en fin gårdbutik med alle de lækre produkter fra det polske brand Brubeck.

Vi opdagede dette i Danmark forholdsvis nye brand ved en tilfældighed.
Køb et af et par uldne trusser gjorde os nysgerrige på Brubecks øvrige produkter, der er specieldesignet til en række aktiviteter indenfor sport og udeliv.
Et besøg i gårdbutikken i Middelfart var en øjenåbner. Her kunne vi se, mærke og prøve et hav af lækre produkter, som passer perfekt til alle vores aktiviteter.

Brubeck har et kæmpe udvalg i især undertøj, uldtøj og baselayer.
Vil du også imponeres og klædes godt på, så tag et kig ind på deres webshop 
eller besøg den hyggelige gårdbutik i Middelfart. Her kan du altid på råd og vejledning til at vælge det helt rette tøj til netop dine aktiviteter.