Nordisk AdventureRun, Mols Bjerge d. 6. februar 2022

Det var en kold lørdag aften i februar. Tidlig søndag morgen, skulle Anni og Anne-Mette stå på startstregen til et af de lange adventure- og orienteringsløb i Mols Bjerge, så god nattesøvn var vigtigt. Vi havde derfor indlogeret os i et hyggeligt sommerhus tæt på start.
Masser af højdemeter, smukke udsigter og unikke landskaber ventede på at blive indtaget. Morgenfriske stod vi klar ved Karpenhøj Naturcenter, og så gik jagten på de mange poster ellers ind. Bjergene blev udforsket på kryds og tværs – og ikke mindst op og ned – i jagten på hurtigst muligt at få løbet 32 km med dertilhørende poster. Vi kunne supplere hinanden med navigeringen, og havde for det meste held til at finde posterne. Meeeeen et par gange måtte vi have fat i en ven – GPSén blev tændt og hjalp os igen på rette vej. Når vi altså huskede at indtaste koordinaterne for den rigtige post.
Vi blev ret gode til ”rullefald” under de mange dyrehegn. Anni forsøgte dog den direkte vej gennem et pigtrådshegn. Uden succes og en anelse blodigt. Ellers lykkedes det at holde humøret højt hele dagen. Specielt efter målgang, hvor vi opdagede, at vi havde vundet en-dagskonkurrencen foran alle mix og herrehold 🥇Det var en god sæsonstart.