Oure Adventurerace d. 30. april 2022

Endnu en gang var vi på startstregen til Oure Adventure Race. Egentlig skulle vi have været 4, men influenza havde sendt Tina til tælling. Så Anni, Anne-Mette og Malene måtte nøjes med en trio.
Da vi var eneste damehold til start, blev vi allerede til briefing nærmest udnævnt til vindere – vi skulle bare lige gennemføre først, så det satte vi os for.
Alle deltagere blev kørt i bus til starten i Davinde, hvor dagens strabadser startede med O-løb. Herefter cyklede vi mod Nyborg for at løbe et by-O, samt padle en kanoetape med overbæringer. Mega fed gimmick!
Fra Nyborg kørte vi videre sydpå mod Lundeborg. Her må man bare sige, at kommunikation mens vi er på MTB, (måske grundet alder?) kan være en svær ting. Op til flere gange var den gængse replik: “Vi kan ikke høre hvad du siger!” Og en enkelt gang havde vi en sjov episode, da Malene kører forrest og siger: “Mon ikke dette er den gamle jernbane vi kører på nu?” Anne-Mette fra 2. position på cyklen siger retur: “Ja, mon ikke dette er den gamle jernbane”, og jeg kan høre i hendes tonefald, at det havde hun helt sikkert sagt før jeg fik sagt det første gang………Næste gang må vi have Tante Møges talerør med.
Vi skulle jo bare hygge os på turen rundt og kun gennemføre, men alligevel slog de gamle heste over i galop, da vi på det sidste træk mod Oure pludselig kunne se vores låne teammate Ditte med hendes hold. Tak for dysten og tak for et super velarrangeret race Oure.

Åre Extreme Challenge, Sverige d. 23. april 2022

Endelig en multisport-konkurrence med kajakroning i stedet for svømning, og så ellers løb og MTB som vanligt.
Lige noget for Anne-Mette, som sammen med en kajakveninde tog turen til svenske Isaberg. Desværre var der ikke så mange, der fandt denne cocktail attraktiv trods den skønne lokalitet.
Kajakroningen blev til en sjov dyst med de forreste herrer. På de 10 km kom vi igennem 3 søer og smal passage med strømmende vand. Kajakken fik nogle klø på stenene. Flere klø fik den på overbæringen med tætte træer – op og ned over en bakketop på en skovbund, der på ingen måde var identisk med en sti. Rimelig glat i strømpesokker. Jeg roede i min kapkajak, mens de fleste andre roede i lange smalle surfski, hvor de kunne ro med løbeskoene på.
Jeg var første dame retur på strandbredden, men blev skarpt forfulgt af en nykåret verdensmester i adventurerace. Desværre måtte hun udgå med en skade tidligt på løbet.
Løberuten tog os indtil flere gange op og ned af Isaberg af ret tekniske stier og skibakker, hvoraf en del umuligt kunne løbes. Jeg blev ikke overhalet på løbet, så til min overraskelse var der allerede en anden dame i skiftezonen. En af os havde løbet forkert rute – hvem af os blev aldrig opklaret. Afmærkningen havde meget tilbage at ønske, og der blev løbet flere alternative ruter.
Videre ud på MTB, som var dagens sidste disciplin. Der var ikke meget energi tilbage i benene, selvom der kun skulle cykles 10 km. Jeg fik ikke hentet hende der ”snigløb” mig i skiftezonen. Kunne i stedet glæde mig over en udfordrende dag med mine favorit discipliner.

Påskeløb, orientering i Søhøjlandel d. 8.-10. april 2022

Malene og Anni var taget 3 dage med Odense orienterings klub til Himmelbjerget for at dyste med 1500 andre i at finde vej. Det blev tre forrygende dage med dejlige bakker op og ned, vejvalg og “hvor er jeg lige henne” (mest for Anni).
Selvfølgelig var der også tid til hygge, sang fra Højskolesangbogen og at lære af egne og andres erfaringer.
Og se lige i billeder hvem vi fandt! En gammel team kammerat – Camilla Gry. Go påske til jer alle og tak til Odense orienterings klub for en super tur.

Volcat MTB, Igualada Spanien d. 7.-10. april 2022

Anne-Mette kom efter mere end 2 års venten til Spanien for at køre VOLCAT MTB etapeløb i Igualada.
Løbet blev kørt i et fantastisk område med fede ruter, der kunne udfordre enhver. Det var en fornøjelse endelig at kunne køre med korte bukser og trøje, samt få både støv og sol på kroppen i den spanske varme.
Det blev samlet til lige over 200 km med 5.000 hm – og en podieplads i dame åben klasse.