Aarhus Adventure Challenge d. 18.6.2022

Aarhus Adventure Challenge fik skiftet de sidste dages regn ud med strålende sol fra morgenstunden.
Vi var vildt tidligt oppe for at komme til check-in og kortudlevering i god tid til at lægge strategi og rutevalg. Men vi fik en lang næse og ingen kort, så kunne være blevet lidt længere under dynen. I stedet brugte vi ventetiden inden start til at hyggesludre med adventure-venner.
Vi lagde ud med prolog i Århus midtby og et finurligt regnestykke bragte os til dagens kort. Et lille stjernecentrum bød på Bike’n Run’n SUP, bueskydning, labyrint guidet via telefon og ikke mindst “koneløb”, hvor Anne-Mette med fødderne stripset sammen blev transporteret af Anni og Malene rundt på en rute, der skulle memoreres. På MTB kom vi videre til vertikal orientering, hvor posterne lå i trætoppe og på tovbroer. Igen videre på MTB, som vi fik fornøjelsen af at trække et par km på sand og sten langs stranden. Et langt o-løb ved Moesgård og så igen MTB og rappelling, inden vi fik en kanotur på Solbjerg Sø. Godt med lidt pause til benene.
På sidste MTBO tur skulle der gambles. Hvor mange valgfrie poster kunne vi nå, inden det sidste o-løb. For sen målgang kostede dyre point. Vi havde ikke kort til o-løbet, så vi estimerede det til 1/2 time. Det var dumt, for løbet var kun 600m, inden vi efter næsten 10 timer på farten afsluttede via en tovbro over åen til mål. Desværre med en valgfri post mindre end det vindende hold. Men vi havde en fin dag med varierende udfordringer i det skønne vejr og fik set nye flotte steder på vores tur i og udenom Århus.

Der er lukket for kommentarer.