Sponsorer

Team Fit4Run samarbejder med en række fantastiske sponsorer, der hver især er blandt de absolut bedste på deres område. Det giver os mulighed for altid at være på toppen med optimalt udstyr. Det betyder utrolig meget for os at mærke, at vores sponsorer tror på os og det vi står for. Den opbakning, vi hele tiden føler, er i høj grad med til at styrke vores hold.  

 

Fit4Run er en specielbutik med alt de nyeste til kvinder indenfor løbetøj og sko. I butikken er man sikker på god vejledning af løbekyndige. De kan altid finde den rigtige løsning til de forskellige behov.

Tænker du nogensinde over at din krop har forskellige tøjbehov, afhængigt af din fysiske aktivitet? Måske tænker du at designet på dit tøj er vigtigere, end hvad tøjet kan gøre for din krop?
Hos Brubec kan du altid få hjælp til at finde det BEDSTE tøj og undertøj til præcist din aktivitet og dit behov – for tøj er ikke bare tøj, men i høj grad et spørgsmål om komfort og velvære for kroppen!”

 

Skal man have lavet teamtøj, så findes eksperterne hos Xtreme. De har haft en finger med i spillet, da vi designede vores nyeste cykeltøj. I Xtremes store kollektion finder man alt, hvad man behøver, når man skal beklædes til cykling.

God massage handler ikke kun om velvære. Det er også en vigtig del af skadesforebyg-gelse og restitution. Hos Linde Massage er du i gode hænder hos veluddannet personale, der ved hvad sportsfolk har brug for.

 

I naturskønne omgivelser ved Skjoldemose på Sydfyn finder du Gorilla Park, hvor man kan få nogle sjove oplevelser i trætoppene. Her får legebørn i alle aldre udfordringer i helt unikke rammer.

 

Når man skal have energi til træning og konkurrence, skal det smage godt. Rawbite er lidt af en lækkerbisken. Ikke alene er den kåret som årets fødevare 2011 af de danske helsekostbutikker. Den er også sund, velsmagende og baseret på gode økologiske ingredienser.

 

Skal du bruge udstyr til vandaktiviteter, så finder du det hos kano- og kajakbutikken. Der er altid et kæmpe udvalg af kvalitetsprodukter i butikken hvad enten du skal beklædes, holde dine ting tørre i vandtætte poser eller skal have et fartøj til havet.

       

Det betaler sig at være god ved fødderne. Supersole er et solidt og behageligt skoindlæg, der af en fysioterapeut eller andre specieluddannede fremstilles efter din egen fod og dermed tager hensyn til dine aktiviteter og problemstillinger.

  

Squirt Lube er en lille revolution indenfor kædesmørremidler. Squirt er en voks/vand opløsning, som indeholder 40% voks. Squirt er lugtfri, ugiftigt og det mest miljøvenlige kædesmørremiddel på markedet.

 

ravnoptikProfil Optik butikkerne er blandt de ældste optiske specialbutikker på Fyn. Med lang erfaring indenfor branchen, er de altid med på det sidste nye, både indenfor brillemoden – men også indenfor det faglige område er de helt ajour.
De autoriserede oprikere er bl.a. specialister indenfor kontaktlinser og sportsbriller med og uden styrke.

 

Pronghorn-logoPronghorn er synonym med cykler i topklasse. Ride on top!! Pronghorn er flot dansk design og cyklerne er i bedste kvalitet. Uanset om du er til MTB, cykelcross, racer eller enkeltstart, kan du få en af markedets hurtigste cykler.