Kano-& Kajakbutikken

Selvom vi elsker vand, er det nogle gange rart at holde ude.
Når der skal padles og svømmes til adventurerace, skal der gode vandtætte poser til, for at holde grejet tørt og humøret højt.

Vi bruger vandtætte poser i alle størrelser til at holde tingene tørre. De største og solide pakposer og rygsække, når det store tunge grej skal transporteres i vand – samt mindre og lette poser til at “fore” rygsækken med, så bagagen forbliver tør ved vandgang. Kortene beskytter vi med vandtætte kortlommer. Vi har vandtætte poser til enhver lejlighed!
En anden vigtig del af vores udrustning er de flotte multisport redningsveste, der holder os oven vande. De er designet specielt til vores yndlings aktivitet: Det hele!
Udover ovenstående ting, finder du i Kano- & Kajakbutikken finder masser af andet lækkert grej, der gør vandaktiviteter til en fornøjelse. De har ikke alene kanoer og kajakker, men har også specialiseret sig i alt muligt udstyr og tilbehør til aktiviteter i og på det våde element.
Du kan handle i Kano-& Kajakbutikkens webshop, men der er også fysiske butikker med et kæmpe sortiment i Charlottenlund og Herlev.